Aluprof

Contact België:
Aluprof Belgium NV

T: 0032 (0) 52 25 81 10 (bureau)
T: 0032 (0) 477.880.092 (Nederlandstalig)
T: 0032 (0) 498.325.954 (Frans)

Industriepark Hoogveld (Zone F1)
Wissenstraat 2
9200 Dendermonde
België

BTW BE: 0631.791.484

www.rolluiken.aluprof.eu
belgium@aluprof.eu

bedrijfsprofiel-youtube bedrijfsprofiel-facebook

Contact Nederland:
Aluprof Netherlands BV

T: 0031 (0) 24 675 9999

Platinawerf 20G
6641 TL Beuningen
Nederland

KvK Number: 67919340

www.aluprof-nederland.nl
info@aluprof-nederland.nl

Aluprof is een van de grotere Europese fabrikanten van architectonische aluminium producten en systemen voor zowel commerciële en individuele constructie industrie. Vennootschappelijk uitgebreide productportfolio omvat ingangen, raamwerk-systemen, raam en gordijn wandsystemen samen met rollen van rolluiken en garagedeuren.

Momenteel beschikken we over een volledig automatische poedercoatingwerkplaats met hoge capaciteit, die uitgerust is met een poederspraykamer van Nordson Company.

Dankzij de moderne plastic spuitkamer van het sandwichtype en het poedertoevoer- en -terugwinsysteem kan de lak efficiënt worden gebruikt en kan er snel van kleur worden veranderd. Omschakeling naar een ander kleur gebeurt in ca. 15 minuten.

Het volledige lakproces is computergestuurd. Dit zorgt voor constante en herhaalbare coatingparameters, met inbegrip van de coatingdikte. De doeltreffende controle van de coatingparameters wordt bevestigd door het Qualicoat certificaat.

Dankzij de modernisering en uitbouw van andere elementen van de coatinglijn zijn we momenteel in staat om 100 000 vierkante meter per maand te verven.

We beschikken over de mogelijkheid om te coaten met allerlei soorten poederlakken uit het volledige RAL- en NCS-kleurenpalet. Bovendien kunnen we ook coaten met special effects zoals fijne of ruwe textuur, metalliceffect of een gevarieerde glans.

Onze uitrusting laat toe om elementen met volgende totale afmetingen te verven:

– lengte tot 7200 mm;
– breedte tot 500 mm;
– hoogte tot 1400 mm;

Dankzij de aanvullende handbediende verflijn zijn we in staat om afhankelijk van de grootte van de bestelling en de deadline voor de uitvoering snel ons aanbod aan de vereisten van de klant aan te passen.

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Aluprof

Aluprof is boeven de baas

Aluprof is boeven de baas

Cijfers van de politie geven aan dat inbrekers meestal via ramen en balkondeuren gebouwen binnendringen. Ze slaan echter geen ruiten in, maar doen dit in stilte door de raamvleugels uit de sponning te lichten. U kunt deze situatie voorkomen door oplossingen toe te passen die de veiligheid van gebouwen vergroten. 

Lees meer »

Als de tuin een verlengstuk van de woonkamer is…

Met de MB77HS van Aluprof is het mogelijk om de tuin als verlengstuk te zien van de woonkamer. De meeste mensen in Nederland wonen in een stedelijke omgeving en zijn vaak niet gezegend met een grote tuin. Dus, kunnen we dit kleine stukje grond één laten worden met de woonkamer.

Lees meer »
Aluprof

ALUPROF-bestanden beschikbaar op het platform BIMOBJECT

Om de samenwerking tussen de verschillende teams die werken aan het ontwerp van een gebouw te optimaliseren, stelt Aluprof modellen van zijn systemen beschikbaar op de website bimoject.com voor het ontwerpen van aluminium ramen, deuren, gevels en brandwerende scheidingswanden.

Lees meer »