GEALAN

Kraaivenstraat 25-16,
5048 AB Tilburg
Nederland

T: +31 (0) 13 533 50 08
E: info@gealan.nl
W: www.gealan.de

De missieverklaring brengt onze gerichtheid op prestaties tot uitdrukking en is de basis voor ons dagelijkse werk binnen de GEALAN-groep. Dit geeft vorm aan de samenwerking met onze belanghebbenden in binnen- en buitenland.

Rendabiliteit en groei
We streven consequent naar een winstgevende groei om de waarde van onze onderneming blijvend te verhogen. Om deze doelstelling te bereiken, vindt in elke individuele onderneming een bewuste en continue groei plaats, zonder daarbij een hoge mate van kostenbewustzijn uit het oog te verliezen. Daartoe worden onze bedrijfsprocessen permanent binnen de gehele groep gecontroleerd en voortdurend geoptimaliseerd. Door de continue uitbreiding van onze capaciteiten en onze kennis binnen de groep, vergroten we het synergie-effect.

Medewerkers: de motor van ons succes
We zien iedere individuele medewerker in de groep als sleutelfactor voor ons resultaat. Diens persoonlijkheid, competentie, ervaring en doelgericht engagement dienen tot het bereiken van onze doelen. In een door wederzijds respect en een open, positieve kritische dialoog gekenmerkte onderneming sporen we aan tot topprestaties. Tegelijkertijd investeren we in de verdere ontwikkeling van onze medewerkers en kennisoverdracht tussen de locaties. We ondersteunen onze medewerkers bij het bereiken van hun doelen, want hun doelgerichtheid helpt ons vooruit.

Klanten en markten: oriëntatie van ons handelen
We ontwikkelen marktgerichte oplossingen die aan een behoefte voldoen voor het ontsluiten en benutten van marktpotentieel. Daarbij zijn klanten en markten de belangrijkste oriëntatiedoelen voor ons denken en handelen binnen de groep. Door het beschikbaar stellen van intelligente, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten versterken we de positie van onze klanten in de markt. Het is ons doel om een duurzame vertrouwensbasis met onze klanten te scheppen. Want hun succes is ook ons succes.

Leveranciers: partnerschap voor een gemeenschappelijk succes
We verwachten van onze leveranciers wat we ook onze klanten bieden: competentie, kwaliteit, betrouwbaarheid, tijdige levering, markt- en prijsgerichte producten en flexibiliteit. Gebaseerd op wederzijds vertrouwen is partnerschap de basis voor een gemeenschappelijk succes. Het begrip van onze leveranciers voor onze specifieke eisen is een noodzakelijke en belangrijke voorwaarde voor optimale klantoplossingen.

Nieuws gerelateerd aan GEALAN

BMN De Klerk

Binnen en buiten smelten samen in nieuwbouw Wakeboard Galgenweel

In april 2018 is de nieuwbouw van Wakeboard Galgenweel aan de Schelde in Antwerpen opgeleverd. Het project omvat een onthaal-accommodatie met restaurant, verschillende kleedruimtes, sanitaire voorzieningen, bergingen en een uitgifteloket voor de wakeboardbaan, evenals een riant terras, verschillende steigers en een nieuwe, moderne kabelbaan.

Lees meer »
Stijlvolle kozijnen voor een bijzonder woonproject

Stijlvolle kozijnen voor een bijzonder woonproject

De tijden dat studenten driehoog achter op een zolderkamer hun studietijd doorbrachten, lijken voorbij te zijn. Het onlangs in Breda gerealiseerde Study Studio Park laat zien hoe slimme woonconcepten kunnen zorgen voor een optimale huisvesting, in dit geval van studenten.

Lees meer »

Uniek: Nul-op-de-Meter bij vijflaagse appartementencomplexen

Een bouwproject dat betrekking heeft op twee appartementen gebouwen uniek noemen, dan moet er sprake zijn van een bijzonder aspect. Dat is ook het geval bij de Willem en De Zwijger in Best. Het zijn de eerste twee vijflaagse complexen met Nul-op-de-Meter (NOM) in Nederland. 

Lees meer »
Gealan Kubus glas

Minder is meer: GEALAN-KUBUS®

Het nieuwe systeem GEALAN-KUBUS® heeft als enige kunststof raamsysteem de mogelijkheid om de vraag van vele architecten te beantwoorden, zoveel mogelijk glasoppervlak!

Lees meer »
profielsysteem

Compleet nieuw profielsysteem GEALAN-systeem S9000 voor Nederland start in 2017

Het nieuwe GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse kozijnenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als middendichtingsysteem en als variant aanslagdichtingsysteem verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds strengere EPC norm die in 2020 nul zal moeten zijn (energiebesparing). Met de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van 1,1 W/(m²·K).

Lees meer »

Nieuwe GEALAN-website voor Nederland

Wij willen u informeren over de lancering van de Nederlandse GEALAN-website - www.gealan.nl. Hiermede hopen wij u te ondersteunen in uw concurrentiestrijd en de GEALAN-profielen...

Lees meer »