Geze

Voor België:
Tel:    0800 – 23004
Fax:   0800 – 23005

Adresgegevens vestigingen

GEZE Benelux B.V.
Hoofdvestiging
Steenoven 36
5626 DK Eindhoven

Innovatieve systeemoplossingen door intelligente techniek

GEZE GmbH behoort wereldwijd tot de meest succesvolle ontwikkelaars en producenten van bouwsystemen voor deur-, raam- en beveiligingstechniek. GEZE biedt een omvangrijk palet aan producten op het gebied van automatische deursystemen en deurtechniek, glassystemen, rook- en warmteafvoerinstallaties (RWA), beveiligingssystemen en raam- en ventilatietechniek.
Als marktleider op het gebied van innovatie en design ontwikkelen, produceren en verkopen we als onafhankelijke familieonderneming hoogwaardige technologie. Met toekomstbepalende ontwikkelingen hebben we daardoor een stempel gedrukt op de markt voor gebouwtechniek. De drijvende kracht achter deze continue ontwikkelingen is ons eigen technologiecentrum, gevestigd in Leonberg te Duitsland.
Dankzij de hoogste kwaliteitsstandaard leveren GEZE-producten wereldwijd een bijdrage aan innovatieve gebouwen en zorgen op deze manier voor comfort en veiligheid in de gebouwtechniek. GEZE-deurdrangers behoren tot de bekendste ter wereld. Dagelijks genieten miljoenen mensen van het vanzelfsprekende comfort van automatische deursystemen van GEZE. Ook de op maat gemaakte en projectspecifieke constructies, zoals tourniquets of volledig glazen systemen worden geproduceerd door een eigen dochtermaatschappij.
Productoplossingen van GEZE vindt men terug in bekende gebouwen over de hele wereld.

Nieuws gerelateerd aan Geze

Deursystemen GEZE

Deursystemen GEZE ontvangen ITs-certificering

Met het ITs-keurmerk laat u zien dat u er voor iedereen bent en verantwoordelijkheid neemt richting mensen met een beperking. GEZE, specialist in gebouwsystemen, heeft onlangs meerdere van haar deurtoepassingen laten testen in het kader van de 3B-certificering.

Lees meer »

Intelligente, brandveilige en barrièrevrije deuroplossingen

Of het nu gaat om een ziekenhuis, zorginstelling, commerciële instelling of luchthaven: betrouwbare gebouwbeheersystemen zijn onmisbaar wanneer er grote aantallen mensen een gebouw betreden en verlaten. Om barrièrevrijheid in gebouwen te verhogen, heeft GEZE een breed scala aan producten in haar assortiment om dit vraagstuk te vereenvoudigen en op te lossen.

Lees meer »