Häfele

Verkoop en advies: +31 (0)55-5384600
Helpdesk: +31 (0)55-5384688

Häfele heeft zich sinds de oprichting in de 20-er jaren van de vorige eeuw ontwikkeld tot een internationale onderneming met een marktleidende positie. Tegenwoordig dragen ruim 6.000 medewerkers bij aan het succes van de onderneming. Een groot deel van de omzet wordt in het buitenland gegenereerd. Eigen productontwikkeling en het Functionality-concept maken het mogelijk om de voorsprong op de concurrentie verder uit te bouwen.

Geschiedenis
Häfele bestaat sinds 1923. De onderneming wordt vandaag de dag geleid door familieleden van de families Thierer en Häfele, de oprichters. Het hoofdkantoor bevindt zich sinds de oprichting in het Zuid-Duitse Nagold.

Nieuws gerelateerd aan Häfele

Häfele HoutPro+

Häfele pakt uit op HoutPro+

Op de komende HoutPro+ pakt beslagleverancier Häfele uit met een groot aantal bestaande en nieuwe producten. Op de ruime stand van 200 m² is er veel aandacht voor de keuken en slim opbergen. Het Loox-ledverlichtingssysteem is ook uitgebreid aanwezig evenals de onlangs op de Interzum geïntroduceerde Ixconnect verbindingen.

Lees meer »
Häfele

Micro Living en Smart Home live beleven

Häfele denkt verder en blijft zijn motto "Meer leven per vierkante meter" trouw. Op de stand in hal 7 B/C040 laat het bedrijf u de meubeltechniek als geheel ervaren, en presenteert noviteiten, innovatieve producten en slimme en digitale netwerkvorming tussen meubels en ruimten rondom de megatrends „Micro Living“en „Smart Home“.

Lees meer »