Hautau

Wilhelm-Hautau-Straße 2,
31691 Helpsen

Postfach 1151,
31689 Helpsen

Lever- en postadres:
Bahnhofstr. 56-60, 31691 Helpsen

Telefoon: +49 5724 / 393-0
Fax: +49 5724 / 393-125

E-mail: Info@HAUTAU.de

U zult het merken als het van HAUTAU is

Flexibel en daadkrachtig
Sinds de oprichting in 1910 heeft HAUTAU zich in de loop der jaren ontwikkeld tot marktleider in de beslagindustrie. De eigen productie en het aanzienlijke knowhow maken flexibiliteit en daadkracht mogelijk. De voortdurende investeringen en de aanpassing van productieprocessen aan de nieuwste stand van de techniek waarborgen de noodzakelijke, hoge productiviteit op de vestigingsplaats Duitsland.

Competentie dankzij ervaring
De directie van het bedrijf is in handen van de derde generatie van de familie Hautau. Elke Hautau-generatie heeft HAUTAU een eigen profiel gegeven en op die manier aan het succes van het bedrijf bijgedragen. Daarbij stonden en staan bij het denken en handelen altijd de mensen centraal. Medewerkers die gebonden zijn aan het bedrijf vormen ten slotte de basis voor een op vertrouwen gebaseerde, langdurige samenwerking met de marktpartners.

HAUTAU – een betrouwbare partner
Een netwerk van gekwalificeerde buitendienstmedewerkers en handelsvertegenwoordigers met ervaring in de branche zorgt voor competent advies. Door vaste afspraken en een betrouwbare levering is HAUTAU een partner op wie je kunt rekenen. Korte beslissingstrajecten garanderen efficiëntie bij het realiseren van gemeenschappelijke projecten.

 

 

Onze visie:
• Iedereen schuift met HAUTAU!
• Wij zijn wereldwijd dé specialist op het gebied van schuiftechniek en automatisering rondom ramen.

Onze missie:
• We willen dat u zich goed voelt met onze producten!
• U kunt op ons rekenen omdat we betrouwbaar en competent zijn.
• Door individuele oplossingen kunnen we excellente kwaliteit bieden.

Onze waarden:
• Openstaan voor nieuwe invalshoeken, want één ding is zeker: veranderingen en continu doorleren is een voorwaarde voor competentie.
• Competent, omdat we alleen dan een waardevolle bijdrage kunnen leveren.
• Bewust van onze verantwoordelijkheid omdat we rekening houden met alle gevolgen van onze beslissingen.
• Doelgericht omdat we marktconform en klantgericht consequent onze visie nastreven.
• Menselijk omdat alleen zo een duurzame binding met onze medewerkers en partners mogelijk is.
• Betrouwbaar omdat daaruit een solide basis van vertrouwen groeit.

Waarmee het merk HAUTAU zich onderscheidt:
• Beslag en gebouwenautomatisering rondom het raam voor de hoogste eisen.
• Grensverleggende ontwikkelingsmogelijkheden.
• De voordelen en waarden van een traditioneel familiebedrijf.

Nieuws gerelateerd aan Hautau

HAUTAU Atrium

Heffen en schuiven met klasse

Grote raampartijen met veel glas en smalle profielen zorgen voor aangename ruimten met veel licht. Hef-schuifsystemen bieden architecten en bouwheren daarvoor een ideale oplossing.

Lees meer »

Nog zachter, nog zorgvuldiger…

De nieuwe beslagoplossing van HAUTAU kiept en schuift ramen en deuren van hout of kunststof nu nog zachter en zorgvuldiger. In een innovatief onderdeel combineert de ATRIUM® HKS comfort de sluitinitiator met een kiep-dempingsfunctie. Aanslagdempers zorgen voor rustig en schadevrij sluiten.

Lees meer »
HAUTAU vakbeurs München

Met schuiftechniek en automatisering de toekomst in

Op de vakbeurs in München kwam HAUTAU dit jaar met een nieuw en transparanter beursconcept. De specialist voor schuiftechniek en gebouwautomatisering toonde in twee presentatiegedeelten de symbiose aan tussen innovatieve schuiftechniek en grensverleggende gebouwautomatisering. De talrijke internationale bezoekers bekeken innovaties, maar ook de al bekende en beproefde HAUTAU-oplossingen voor individuele toepassingen.

Lees meer »

Comfort boven alles

De ontwikkeling van innovatieve producten ziet HAUTAU als een plicht, waarbij tegelijkertijd de duurzaamheid en rendabiliteit van die producten in de gaten wordt gehouden. Maar voor de Duitse fabrikant van raam- en deurbeslagen staat de gebruiker altijd op de voorgrond.

Lees meer »

Comfort en veiligheid bij schuifelementen dankzij nieuwe oplossingen

Op de BAU 2015 presenteerde HAUTAU productoplossingen die voor nog meer comfort en veiligheid bij de bediening van schuifelementen zorgen. Met de beslagcomponenten HAUTAU ATRIUM comfort close en HAUTAU ATRIUM safety stop heeft het bedrijf doelgericht ingespeeld op de verwachtingen van de bezoekers. Productmanager Gerd Krey vertelt in dit interview over de functies en de voordelen van de systemen.

Lees meer »

Directie wissel bij HAUTAU

Na 47 jaar succesvol engagement bij HAUTAU is directielid Klaus-D. Vehling aan het einde van het jaar met pensioen gegaan. Door de benoeming van Frank Jedamski als commercieel directeur en Martin Beissner als technisch directeur staan nu twee ervaren managers aan het hoofd van het bedrijf.

Lees meer »

Oplossingen voor meer comfort en lichtheid

HAUTAU komt onder het motto “Comfort beleven” naar de BAU 2015 met producten waarmee alle bewoners of gebruikers van een huis, onafhankelijk van leeftijd of gebruik comfort kunnen ervaren. Comfortabele schuifoplossingen en gebouwautomatisering rondom het raam van HAUTAU treft u aan op de grotere en gemoderniseerde beursstand in hal B4, stand 300. Rondom comfort, van HAUTAU.

Lees meer »