Hoppe Benelux

Als Europees marktleider in de sector ontwikkelt, produceert en verkoopt HOPPE woondecoratieartikelen in de vorm van aluminium, roestvaststalen, messing en kunststof beslagsystemen voor deuren en ramen.  Of u nu op zoek bent naar een deurkruk voor de buitendeur, een binnendeurgarnituur, schuifdeursets, beugelgrepen of profielgarnituren – dit alles en nog veel meer vindt u bij ons tegen een optimale prijs-prestatieverhouding. Het aantrekkelijk design is hierbij verenigd met innovatieve technologie voor zeer verschillende toepassingen, zoals bij afsluitbare raamgrepen, brandwerende garnituren en inbraakwerend veiligheidsbeslag.

Vanzelfsprekend krijgt u op al onze deurkrukken en raamgrepen een functionaliteitsgarantie van 10 jaar. Bovendien zult u bij ons geen gewone deurklinken of deurkrukken vinden, maar HOPPE grepen die als merkartikel de inlossing van onze kwaliteitsbelofte vormen: HOPPE – ‘De goede greep’.

Nieuws gerelateerd aan Hoppe Benelux

‘Volop belangstelling voor noviteiten in raam- en deurbeslag’

Een nieuw smaldeurgarnituur voor profieldeuren, een minimalistische deurrozet, een geminimaliseerd raambeslag én een vingerscantechniek voor biometrisch toegangsbeheer trokken tijdens Polyclose 2018 ongekend veel bezoekers naar de stand van HOPPE, ontwikkelaar, producent en leverancier van hoge kwaliteit raam- en deurbeslag.

Lees meer »