Intersteel

Utrechtsestraatweg 220
NL 3911 TX Rhenen

T: +31 (0) 31 847 7777
E: info@intersteel.nl
W: www.intersteel.nl

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. In de markt van hang- en sluitwerk bestaan veel leveranciers voor wie het slot belangrijker is dan de uitstraling van de deurkruk of de raamsluiting. Bij Intersteel is de hoge kwaliteit van de sloten meer een randvoorwaarde en wordt het verschil gemaakt met een grote reeks van onderscheidende designseries. Hierbij is er uiteraard niet alleen aandacht voor de deurkruk, maar ook voor alle bijbehorende producten, zoals rozetten, deurbellen, raamsluitingen e.d. Dit zijn allemaal producten waarmee iedereen dagelijks wordt geconfronteerd, maar die men vaak niet eens opmerkt. Dat wordt anders bij een design deurkruk. Die geeft een gevoel van kwaliteit en klasse die op het gehele interieur afstraalt. Intersteel hanteert daarom altijd als uitgangspunt, dat een design deurkruk de finishing touch moet zijn van het interieur.

Hoge kwaliteit
Een deurkruk is een product dat ongemerkt vaak ‘door’ onze handen gaat. Zeker bij buitendeuren moet de finish zó sterk zijn, dat er, ook op de lange termijn, nauwelijks slijtage is en weer en wind geen invloed hebben. Ook de bewegende delen behoren dagelijks frequent gebruik van vele jaren met gemak te doorstaan. Om die reden voert Intersteel intensieve duurzaamheidstests uit op al zijn producten en wordt een functionaliteitsgarantie van 10 jaar geboden. Daarnaast kent Intersteel voor diverse onderdelen een SKG-keurmerk voor inbraakwerendheid. Dit alles wordt gecompleteerd door een grote verscheidenheid aan design deurkrukken, bijbehorende raamsluitingen en accessoires.

Ruim assortiment
Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, evenals de in eigen beheer ontworpen lijnen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig. De materiaalkeuze varieert van geborsteld of gepolijst RVS tot messing, in combinatie met andere materialen waaronder diverse houtsoorten. Er zijn diverse producten die in dezelfde lijn als de deurkrukken zijn ontworpen, bijvoorbeeld raamkrukken of meubelgrepen, met daarbij allerlei accessoires, zoals scharnieren, insteeksloten en deurdrangers, maar denk ook aan postkasten, badkamerartikelen en elektromechanische oplossingen zoals de Intersteel ChipLock. Verder kunnen buitendeuren voorzien worden van SKG inbraakwerend beslag, voorzien van anti kerntrek beveiliging en in dezelfde lijn als het binnendeurbeslag.

Nieuws gerelateerd aan Intersteel

Intersteel Achterdeurbeslag rvs kopiëren

Een veilige woning wordt nog mooier ook

Met de intrede van 'de donkere dagen' poetst het inbrekersgilde zijn gereedschap weer. Statistisch bewezen zullen er de komende maanden weer meer inbraken plaatsvinden. Reden om de veiligheid van de woning eens goed in beschouwing te nemen.

Lees meer »
Studio Linn

Jaren 30-woning geüpgraded naar maatstaven 21e eeuw

In 2017 werd Lianne van Engelen, interieurarchitect en drijvende kracht achter Studio Linn, benaderd voor de volledige renovatie en verbouwing van een jaren 30-woning in Oisterwijk. De eigenaren vroegen om een woning met authentieke uitstraling, voorzien van alle snufjes van deze tijd.

Lees meer »
Living Black

Uitbreiding van de Living Black collectie

Mat zwart is een trend die steeds vaker terug te zien is in interieurdesign. Intersteel heeft daarom twee mat zwarte deurdrangers en vier mat zwarte deurkrukken aan de Living Black collectie toegevoegd.

Lees meer »
De mooiste deuren verdienen het mooiste beslag

De mooiste deuren verdienen het mooiste beslag

Het partnerschap tussen het Italiaanse designmerk Olivari en het Nederlandse Intersteel werpt zijn vruchten af. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit en het design van Olivari, maar ook met het feit dat beide bedrijven veel overeenkomsten hebben in werkwijze en filosofie. 

Lees meer »
intersteel

Uitbreiding van de Living Black collectie

Mat zwart is een trend die steeds vaker terug te zien is in interieurdesign. Intersteel heeft daarom twee mat zwarte deurdrangers en vier mat zwarte deurkrukken aan de Living Black collectie toegevoegd.

Lees meer »

Een veilig huis tijdens de vakantie

De vakantieperiode is aangebroken en dan blijft veilig wonen een terugkerend thema. Niet alleen door mensen er zich bewust van te maken om het huis af te sluiten wanneer ze weggaan, maar ook het controleren van hang- en sluitwerk is een aandachtspunt. Is het buitendeurbeslag voorzien van een SKG keurmerk?

Lees meer »
Intersteel

Intersteel lanceert nieuwe lijn deurbeslag tijdens Design District

Deurkrukken springen in een huis of kantoor niet meteen in het oog. Terwijl ze toch vaak worden gebruikt en door velen als finishing touch van het interieur gezien worden. Heeft u er wel eens goed naar gekeken? Past het design van de deurkruk goed bij uw interieur? Of doet de vorm en kleur juist afbreuk aan het geheel?

Lees meer »