Kolf & Molijn

Assemblageweg 4
8304 BB Emmeloord
Nederland

0031(0)527 61 55 51

info@kolf-molijn.nl
www.kolf-molijn.nl

twitter linkedin

Kolf en Molijn richt zich op kwalitatief hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme aluminium gevelconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw.

Als specialist in de aluminium geveltechniek behoort Kolf & Molijn in Emmeloord tot de top van Nederlandse gevelbouwers. Onze duurzame onderhoudsarme en kwalitatief hoogwaardige aluminium gevelconstructies worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd.

Sinds de oprichting in 1982 realiseert Kolf & Molijn zowel kleine als grootschalige, seriematige projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Met een moderne geautomatiseerde productie en goed gekwalificeerde medewerkers zijn wij de bouwtechnische partner voor onze opdrachtgevers.

Klantgerichtheid, kennis en inzicht, kwaliteit en flexibiliteit is wat ons bindt en onderscheidt.

Nieuws gerelateerd aan Kolf & Molijn

Samen naar de top 10 in de gevelbranche

Samen naar de top 10 in de gevelbranche. Dat is de rotsvaste ambitie van de K&A Gevelgroep, bestaande uit Kolf & Molijn BV, Alpro BV en Kiba BV. Drie bedrijven die in oktober 2013 zijn samengesmolten in één holding, maar wel onder de eigen naam blijven opereren. Door deze samenvoeging krijgen de afzonderlijke bedrijven meer schaalgrootte en synergetische voordelen om landelijke projecten te kunnen realiseren.

Lees meer »