Onlevel

Budberger Straße 5
46446 Emmerich am Rhein
Duitsland

T: +49 2822 97514-0
E: info@onlevel.de
W: www.onlevel.de

Verrassend en stijlvol 
OnLevel ontwerpt, produceert, levert én monteert glasbalustrades in elke denkbare woon- of werkomgeving.
Waarom glasbalustrades van OnLevel?
De transparantie van glas creëert een licht en ruimtelijk effect en het KOMO-keurmerk garandeert een hoger veiligheidsniveau: functioneel, esthetisch, transparant en veilig.
Onderhoud is effectief en eenvoudig en er zijn verrassend veel mogelijkheden qua design, zowel binnen als buiten. OnLevel levert en monteert uw balustrades snel, degelijk en probleemloos.

Nieuws gerelateerd aan Onlevel

Ceremonie des Awards du Mondial du Batiment

Rvs-programma wordt uitgebreid

Niet meer weg te denken van de Nederlandse markt, de makers van het mooie Franse balkonsysteem. Onlevel GmbH heeft een plek veroverd in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse harten.

Lees meer »
‘Vive la France!’ nu ook ‘Entre les murs’

‘Vive la France!’ nu ook ‘Entre les murs’

Repten we in een van de vorige edities nog over ‘Vive la France’, toen Onlevel GmbH het Franse balkonsysteem ‘SKYFORCE’ introduceerde, daar kunnen we nu aankondigen dat het bedrijf het systeem met een zijmontage uitvoering levert. ‘Entre les murs’, ofwel ‘tussen de muren’.

Lees meer »

Met één simpele beweging snel en perfect glas uitlijnen

Onlevel GmbH is in Nederland bekend van onder andere het unieke Franse balkonsysteem Skyforce en de Award winnende Kronos glasklem. Het bedrijf heeft echter meer noten op de zang, als het aankomt op het bieden van slimme oplossingen voor de glasverwerkende industrie.

Lees meer »