SIEGENIA-GROEP

T: +31 85 4861080
W: www.siegenia.com

De SIEGENIA-GROEP biedt een uitgebreid assortiment producten aan die ramen en deuren waardevol maken. Met de productgroepen TITAN, ALU en PORTAL, alsook met AERO en DRIVE behoort het bedrijf tot de wereldwijd toonaangevende aanbieders van beslag, ventilatie- en gebouwentechniek. KFV dekt tevens het volledige gebied van moderne sluitsystemen voor deuren. Het volledige aanbod wordt afgerond door de SIEGENIA-AUBI Sicherheits-Service GmbH, die op de markt komt met producten en diensten voor inbraakbeveiliging en raamreparaties. Alles bij elkaar vormt dit een krachtige productportefeuille voor verwerkers, planners en architecten – van de beslagtechniek voor ramen en balkondeuren via gebouwtechnische oplossingen aangaande huisautomatisering en inbraakbeveiliging tot muur- en raamventilatoren, meerpuntssluitingen en nooddeur- en automatische deursluitingen.

Nieuws gerelateerd aan SIEGENIA-GROEP

‘Slim Wonen is het credo voor de toekomst’

De Siegenia Groep uit Duitsland heeft gekozen voor een opvallende positionering op de komende FENSTERBAU 2018. Op een beursstand van meer dan 1.000 vierkante meter (!) zal het een vrolijke ontmoeting zijn van nieuwe technische oplossingen, verrassende highlights en veel levendige handel voor de fabrikant.

Lees meer »

‘Wij brengen ruimtes tot leven’

Met motorische aandrijvingen en elektronische sturings- en controlesystemen zorgt de SIEGENIA-GROEP sinds jaar en dag voor meer comfort en veiligheid in en rondom luxe woningen, zorg- en utiliteitsgebouwen. Waarbij veiligheid, comfort, gezondheid, esthetiek, waardebehoud en energie-efficiëntie hand-in-hand gaan en waarbij de mens continu centraal staat.

Lees meer »