Techwin

Techwin Software
Brusselsesteenweg 267
2800 Mechelen

T +32 15 446 464
F +32 15 446 466
E: info@techwin.be
W: techwin.be

 


Techwin ontwikkelt sinds 1993 betrouwbare en gebruiksvriendelijke software oplossingen voor de automatisering van één of meerdere bedrijfsprocessen voor zowel kleine als grotere schrijnwerkerijen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kennen de problematiek van de schrijnwerkerijwereld door en door.

De 3 modulaire softwarepakketten die het bedrijf op de markt brengt: JoPPS, voor de calculatie, JoSS, voor de productieopvolging en JoRPA voor de planning zijn volledig op maat ontwikkeld voor de markt van de schrijnwerkerijen en geven de kracht aan de gebruiker om efficiënt en snel projecten af te handelen.

De softwaremodule JoRPA (Joinery Resource Planning Assistant) geeft met één totaaloverzicht de status van de bestellingen, de processen en de bezetting van de plaatsingsploegen en medewerkers. Deze module is uiterst geschikt voor de sector van de binnenschrijnwerkerij en perfect onafhankelijk implementeerbaar. Een aantal recente implementaties zijn daar het beste bewijs van.

Daarnaast ondersteunt Techwin zijn klanten door middel van uitgebreide support, consultancy en opleidingen. Bovendien wordt er meegedacht om te komen tot de beste oplossing voor uw specifieke uitdagingen. Dit maakt van Techwin de ideale partner voor de optimalisatie van uw schrijnwerkerij.

U wenst meer informatie of een vrijblijvende demo ?

Contacteer ons op info@techwin.be of geef ons belletje op +32 015 446 464.

Nieuws gerelateerd aan Techwin

Bedrijfspresentatie | Techwin

Techwin is een expert in software voor schrijnwerkerij-automatisatie. Daarvoor heeft het bedrijf verschillende producten ontwikkeld, zoals JoPPS, JoSS en JoRPA. Dat laatste programma is een planningspakket voor binnen- en buitenschrijnwerk dat gebruikers een centraal overzicht over alle processen geeft.

Lees meer »