Creating innovation

Ontdek wat mogelijk is op Fensterbau Frontale in Neurenberg. De stand van MACO, hal 1 stand 347 is maar liefst 1.000 m2 groot en vol met innovatieve oplossingen. MACO maakt op de beurs, techniek in beweging duidelijk met haar nieuwe pay off CREATING INNOVATION. Naast dat de stand zelf alleen al de moeite waard is om te bezoeken, wordt u volop geïnspireerd door onze nieuwe systeemoplossingen. En dat onder het genot van Oostenrijkse specialiteiten. Onze mensen ontvangen u graag en laten u de nieuwe producten zien en testen. Beleef innovatie bij MACO Beschläge BV!

Wat u zeker moet gaan zien:

Motorbediend hefschuifraam
Met het nieuwe motorbediende hefschuifraam zet MACO nu ook in op de automatisatie van de grote raamoppervlakken. Een sterk punt voor de fabrikant is de lineair modulaire toepassing: de aandrijving is flexibel aanpasbaar aan de grootte van het element. Zo kan één type motor gebruikt worden voor het kleinste tot het grootste hefschuifraam.

De aandrijving is in twee varianten beschikbaar: als verdektliggende uitvoering voor HOUT in nieuwbouw en als opbouw uitvoering voor kunststof zowel in nieuwbouw en renovatie. Ramen tot 300 kg kunnen nu door een simpele druk op een knop open en dicht geschoven worden. Voor smarthome georiënteerde gebruikers is de geïntegreerde interface een groot voordeel. Beide varianten zijn RC2 uitvoerbaar.

Intelligente en doordachte details zoals de vlakke looprail, verdekt liggend haakslot en aanslagdemper kunnen individueel gecombineerd worden.