Polyclose: Hautau op de Polyclose 2018

In januari 2018 reist HAUTAU met innovatieve oplossingen op het gebied van beslagtechniek en raamautomatisering af naar het Belgische Gent. De specialist voor schuifoplossingen opent daarmee zijn beursjaar 2018 en toont op de vakbeurs Polyclose zijn expertise.

Open en modern: dat is HAUTAU op de Polyclose. De beslagfabrikant uit de Duitse deelstaat Nedersaksen neemt naar dit belangrijke branche-evenement in de Benelux al zijn innovaties mee.

Al jaren is de ‘Polyclose’ een vast agendapunt op de beurskalender van HAUTAU. Op deze belangrijke vakbeurs voor deur-, raam- en gevelbouw in de Benelux wil het Duitse bedrijf accenten zetten. De bezoekers zijn van harte welkom op de open vormgegeven beursstand 1260 in hal 1 waar ze een select aantal producten uit het veelomvattende portfolio kunnen bekijken. De focus ligt vooral op de hoogwaardige oplossingen op het gebied van de schuiftechniek.

Het beursoptreden in Gent wordt zoals altijd uitgevoerd in samenwerking met de HAUTAU-vertegenwoordiging voor België en Luxemburg, Hoberg SA. Ook het volgende beursoptreden van HAUTAU staat al op het programma. In maart is het bedrijf aanwezig op de vakbeurs ‘Fensterbau/frontale’ in Nürnberg.

Tekst en beeld: HAUTAU