Twee wereldprimeurs brengen ventilatie van de toekomst naar VSK

Wie dacht dat ventilatieoplossingen uitontwikkeld waren, komt bedrogen uit. Dat bewijs wordt tijdens VSK geleverd, waar Duco met twee absolute wereldprimeurs de deur naar de toekomst van ventilatie opent. Aandacht voor de installateur vormde opnieuw de absolute sleutelrol.

DucoBox Energy: De stilste WTW-unit van Europa
Met de DucoBox Energy wordt vraaggestuurde balansventilatie met warmteterugwinning naar een hoger niveau getild. Ideaal voor toepassing in de energieneutrale woning van de toekomst zorgt een automatische inregeling en geïntegreerde 2-zoneregeling met vraagsturing voor een uiterst stille (55 dB bij 325 m³/u), intelligente én energiezuinige werking. Hiermee biedt de DucoBox Energy een aanzienlijke tijd- en geldbesparing voor elke installateur. De hoogwaardige en innovatieve technologie leverde Duco alvast een nominatie voor de VSK-awards op.

DucoBox Eco: De slimste ventilatiewarmtepomp van EuropaSli
mme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met warmteterugwinning via ventilatieretourlucht en frisse buitenlucht voor woningen die het milieu, de gebruiker én de luchtkwaliteit op de voorgrond plaatsen: dat is waar de DucoBox Eco voor staat. Door vraagsturing via een gepatenteerde 2-zonesturing in deze unit te integreren, is een maximale energiezuinigheid (A+) en minimaal geluidsvermogen meer dan ooit een haalbare kaart. Beide wereldprimeurs zijn te ontdekken op VSK tijdens een interactieve workshop. Kom naar hal 9 op stand B.010 en u zult beslist een bijzondere ervaring rijker zijn!

Kijk hier voor meer informatie.