Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

48-uurs service bij Alucol

Alucol-1024×768-1

18 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Onderbroken bevoorradingsketens, slechte beschikbaarheid en hoge grondstoffenprijzen zorgen in de metaalindustrie voor een toenemende vraag naar korte levertijden. Per direct biedt Alucol daarom twee extra servicediensten aan; een 48-uurs en een 5-werkdagen service.

‘Bij Alucol staat de klant altijd 100% centraal. Met ons ervaren team maken wij het onmogelijke waar. In dit geval is dat een ontzettend snelle levertijd,’ aldus Frank Veelenturf, Managing Director van Alucol. Gewoonlijk wordt voor het anodiseren gewerkt met een levertijd tussen de twee en vier weken, maar Alucol weet als geen ander dat bepaalde situaties om snelle actie vragen. Situaties zoals bouwfouten, projectvertragingen, dringende bestellingen of een prioritaire service voor een vaste klant. 

Met deze 48-uurs en 5-werkdagen service verzekert Alucol de klant van maximale flexibiliteit. Wat houden de twee servicediensten precies in? 

48-uurs service: leveren voor 15.00 uur, afhalen vanaf 15.00 uur 2 dagen later. 

5-werkdagen service: leveren voor 15.00 uur, afhalen vanaf 15.00 uur 5 werkdagen later.

Voor de spoedservice brengt Alucol een toeslag in rekening, waarvan de hoogte afhankelijk is van de gewenste oppervlaktebehandeling en snelheid. ‘Natuurlijk voldoet de extra service aan de hoge normen en kwaliteit die de klanten van ons gewend zijn,’ besluit Frank.

Voor meer informatie kunnen klanten terecht bij de afdeling verkoop +475260205 en sales@alucol.nl of de afdeling customer service +475260200 en cs@alucol.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details