Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Aantoonbare duurzaamheid als bedrijfsfilosofie

Aantoonbare duurzaamheid als bedrijfsfilosofie

Nabeschouwing Fensterbau

Met een omvang van bijna 900 m² was de stand van GEALAN een ware innovatieve eyecatcher op Fensterbau Frontale. In vijf opvallend vormgegeven kubussen presenteerde het bedrijf zijn visionaire aanbod. GEALAN maakte sinds haar laatste optreden op Fensterbau Frontale in 2018 een enorme ontwikkeling door. Bijna honderd miljoen euro is er binnen de hele groep geïnvesteerd in vooruitstrevende infrastructuren en productontwikkelingen.  

Volgens Rudi Bartels, system consultant Nederland, is deze opmerkelijke bedrijfsontwikkeling allesbehalve toeval. Hij doet zijn persoonlijke kijk op de bedrijfsfilosofie uit de doeken: “Bij GEALAN draait alles om premium producten die we ondersteunen met up-to-date software-oplossingen die op hun beurt weer resulteren in kozijnsystemen die zowel esthetisch als constructief voldoen. Naast het product en de software zijn onze intrinsiek gemotiveerde medewerkers een derde bouwsteen die het belangrijkste verbindend element vormt in onze branche.”

“Kortom, GEALAN onderscheidt zich met name doordat er sprake is van een heel sterke drie-eenheid op product-, software- én onderscheidend menselijk niveau. Juist daardoor zijn wij ook in staat om daadwerkelijk duurzaam te ondernemen. Zo streven wij binnen enkele jaren bij al onze profielen naar gebruik van maximaal mogelijk pvc-recyclaat. Niet voor niets is één van de kubussen benoemd tot duurzaamheidskubus. Deze toont onder meer de manier waarop GEALAN nu al bijzonder milieuvriendelijk en energie-efficiënt werkt. Hiermee hopen wij de gehele branche te inspireren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details