Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Alle informatie rond raamautomatisering in één oogopslag
HAUTAU bracht alle producten op het vlak van raamautomatisering samen in een nieuwe catalogus.

Alle informatie rond raamautomatisering in één oogopslag

Fabrikant van beslag en raamautomatisering stelt nieuwe compacte catalogus voor

Het heeft geen zin om telkens opnieuw innovatieve oplossingen te ontwikkelen als ze niet bekend worden gemaakt in de markt. Bij ­HAUTAU hebben ze dat goed begrepen. De fabrikant van beslagsystemen en raamautomatisering uit het Duitse Helpsen stelde recent een nieuwe catalogus voor. In dit compacte naslagwerk vindt men alle noodzakelijke informatie in één oogopslag: meer dan 300 bladzijden vol producten, praktijkgerichte tips en aanvullende informatie met betrekking tot raamautomatisering. 

HAUTAU is wereldwijd marktleider op het vlak van schuiftechniek en automatisatie rond het venster. Dit merk ontstond in 1910, toen ­Wilhelm Hautau in een klein atelier startte met de ontwikkeling van beslag. Al jaren verlegt de expertise van HAUTAU wereldwijd grenzen en bepaalt het de technische standaards voor perfectie rondom beslagsystemen en raamautomatisering. Vandaag biedt de specialist een ruim assortiment producten en systemen, die overal ter wereld gebruikt worden. Innovatie staat daarbij centraal. Denken we maar aan de ATRIUM® S, HS, SP en HKS, de HAUTAU Move, de PRIMAT en de TORNADO, maar ook aan de ATRIUM® HS comfort drive, rook- en warmteafvoersystemen (RWA), ventilatieoplossingen, verschillende aandrijvingen, sturingen, sensoren en afstandsbedieningen.

Nieuwe compacte catalogus

Voor elke fabrikant of leverancier is het belangrijk dat de klant perfect het assortiment en de eigenschappen van de verschillende producten kent om zo steeds de juiste keuze te maken. Daarom stelde HAUTAU recent ook een nieuwe, compacte catalogus samen, waar men alle noodzakelijke informatie in één oogopslag terug kan vinden. De fabrikant presenteert namelijk in een naslagwerk van meer dan 300 pagina’s het complete productassortiment met betrekking tot de raamautomatisering. Men vindt er de verschillende producten en hun kenmerken, praktijkgerichte tips en alle aanvullende nuttige informatie – alles op een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en eenvoudig te begrijpen manier. Ook de nieuwste producten, zoals de 300N SKA 30/2 kettingaandrijving of de E-fitting voor elektrisch aangedreven valramen, worden uitvoerig voorgesteld.

Naast nuttige algemene informatie over thema’s als rook- en warmteafvoer, ventilatie en slim bouwen omvat deze catalogus tevens veel voorbeelden van toepassingen in een grafische vorm. Aan de hand van algemene overzichten krijgt men bijvoorbeeld snel een beeld welke aandrijving nodig is om een bepaald type raam te openen voor ventilatie of rook- en warmteafvoer. De belangrijkste eigenschappen van de producten en hun mogelijke toepassingen worden met pictogrammen weergegeven, waardoor men sneller een juiste oplossing vindt. Ook alle boorsjablonen, accessoires en reserveonderdelen worden vermeld. Gebruikers krijgen dan ook een waardevol naslagwerk. Deze catalogus in Duits en Engels kan nu eenvoudig als PDF vanop de website van HAUTAU gedownload worden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details