Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Alphacan kunststof ramen en deuren veroveren de markt
Villa voorzien van Alphacan Extreme kozijnen.

Alphacan kunststof ramen en deuren veroveren de markt

Duurzaam, maximaal wooncomfort en gemakkelijk te verwerken

Als systeemhuis scoort Alphacan hoge ogen met haar kunststof in’Alpha70 profielen met de gepatenteerde in’Alpha® productietechnologie. Ze zijn ontworpen met het oog op energiebesparing en een hoog wooncomfort. Tijdens de productie zet Alphacan zich altijd in voor de recycling van productieafval, dat wordt gerecycleerd en teruggevoerd in de productiecyclus zelf. Ook wordt veel aandacht besteed aan de afvoer van het product aan het einde van zijn levenscyclus, door volledige recyclage. Alphacan ontwikkelde speciaal voor de Nederlandse markt een specifiek profielsysteem genaamd in’Alpha70NL. Alphacan’s ‘Made in Italy’ design wordt gekenmerkt door eenvoud van constructie, minimale inbeslagname van ruimte en maximale energiebesparende prestaties.

Alphacan HST Vision.

Zelf het uiterlijk vormgeven

Esthetiek en design maken integraal deel uit van alle Alphacan profielseries, bestudeerd en ontworpen om te voldoen aan de zoektocht naar stijlen – van klassiek tot minimalistisch tot eigentijds. Alphacan is gericht op het bieden van unieke en onderscheidende oplossingen voor elk type bouw- en woonproject. Hun aanbod wordt gekenmerkt door de mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala van bekledingskleuren voor zowel de binnen- als de buitenzijde van het raamprofiel, alsmede door zonweringssystemen, waardoor oneindig veel kleurencombinaties mogelijk zijn. De kleurencollectie en alle gamma’s zijn beschikbaar op de meertalige configurator www.alphacan-mydesign.com. 

Alphacan Extreme met triple beglazing.

Maar met Mydesign gaat Alphacan nog een stap verder voor wat betreft het personaliseren van de binnenkant van ramen. Dankzij een door Alphacan ontwikkelde technologie is het mogelijk om uw eigen textuur op maat te creëren voor volledig op maat gemaakte projecten.

Schuifsystemen te kust en te keur

Alphacan biedt een breed gamma aan schuifsystemen ontworpen voor alle situaties. Hst Vision voor grote ramen, ook beschikbaar in de Minimal versie met een minimaal vast gedeelte. In’Line, het in-line schuifsysteem dat toelaat om tot zes schuifdeuren in een lijn te creëren en het nieuwste Art’ Sliding dat wordt gekenmerkt door een intuïtieve en zeer gebruiksvriendelijke beweging. Alle schuifsystemen garanderen een lichte beweging, tegelijkertijd een grote stabiliteit,
uiterst efficiënte isolatieprestaties en een grote
constructieflexibiliteit.

Alpha LUCE met houtlook.

Minimalistische profielen met eigentijds design

AlphaExtreme is de laatste innovatie van ­Alphacan binnen het gamma van minimalistische profielen met een eigentijds design. Het voornaamste kenmerk is modulariteit, dat een breed beglazingsgamma mogelijk maakt, uitstekende afdichtings- en thermisch-akoestische isolatiewaarden en een eigentijds, vierkant design. Het bevat ook een percentage gerecycleerd materiaal, waardoor het een ideaal product is om bij te dragen aan de circulaire economie, met respect voor het milieu en een combinatie van uitstekende stabiliteit en topprestaties. AlphaExtreme betekent dus een revolutie in de wereld van ramen en deuren.

Bezoek Alphacan op Polyclose 2022

Alphacan zal aanwezig zijn op Polyclose in Gent, van 31 augustus tot 2 september 2022, en kijkt ernaar uit u te ontmoeten op stand 6422. Daar zal Alphacan de stalen van het hele productgamma voorstellen en kan van dichtbij bekeken worden hoe goed de kwaliteit is.  

POLYCLOSE – STAND 6422

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details