Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Als er doorheen alle details één rode draad loopt: de consistente productfamilies van FSB

Als er doorheen alle details één rode draad loopt: de consistente productfamilies van FSB

Een duidelijke en consistente vormtaal is wat architectuur tot een totaal(kunst)werk verheft. Als een gebouw zowel stilistisch als technisch stemmig is, volgt het architecturale en vormelijke basisprincipes tot in het detail. Dit concept van vormscheppende continuïteit ziet FSB als de rode draad doorheen alles wat in de architectuur samenhangt met grijpen en grepen. De consistente productfamilies van de premium-beslagfabrikant uit Brakel laten een consistente vormgeving van de meest uiteenlopende delen in het hele object toe – van deur- over raamkruk tot en met het barrièrevrije greepsysteem.

Met productfamilies die formele consequentie, tijdloze elegantie en hoogwaardige materialen samenbrengen, levert FSB een aanzienlijke bijdrage tot de realisatie van excellente architectuur. Continuïteit in het design en een tot in het kleinste detail doorgevoerde consequente vormlijn zorgen voor een duurzame opwaardering van elk object. FSB biedt architecten, binnenhuisarchitecten en opdrachtgevers een grote variatie aan producten, materialen en oppervlakken aan alsook – met behulp van speciale fabricatietechnologieën – universele vormgevingsmogelijkheden.

Voor elke deurkruk een omvattende productfamilie

De rode draad van de vormgeving volgend, wordt elk deurkrukmodel van FSB voor de meest uiteenlopende toepassingsdomeinen vervolledigd door een omvangrijke productfamilie. Hierbij staan modellen voor standaard- en profieldeuren ter beschikking die aangevuld worden met varianten voor vluchtdeuren, raamkrukken, hef-/schuifdeurgrepen, kruisgrepen, rozetloze krukken voor deuren en ramen en glasdeurbeslagen. Alle leden van een FSB-productfamilie zijn met betrekking tot vorm, functie, materiaal en oppervlak consistent en perfect op elkaar afgestemd. Uitgaande van het design van de deurkruk ontstaan tal van formele en technische uitdrukkingsvormen.

De vele functies en uitvoeringen van de verschillende producten beantwoorden aan alle eisen van het object. Zo zijn bijv. raamkrukken afsluitbaar, deurkrukken niet alleen combineerbaar met rozetten maar ook extra met zichtbaar geschroefde of gesneden rozetten en schilden – natuurlijk passend bij het design van de deurkrukfamilie. FSB-beslagen zijn er bovendien niet alleen voor standaarddeuren: schuifdeuren bijv. worden door elegante schuifdeurkommen vervolledigd – in ronde of hoekige uitvoering, afsluitbaar of niet. De variatierijkdom aan FSBproducten van de deur- over de raamkruk tot en met het barrièrevrije greepsysteem impliceert met het ErgoSystem® A100 de consequente uitrusting, ook in sanitaire ruimten.

Perfect op elkaar afgestemde producten uit een groot assortiment, zowel voor binnen als voor buiten

Het continuïteitsconcept van FSB voelt men al bij het betreden van het gebouw. Voor binnendeuren en toegangsdeuren voor gebouwen biedt FSB een passende selectie deurknopschilden, knoppen, veiligheidsbeslagen, stoot- en deurgrepen. Boven op ons veelzijdige productassortiment biedt de premium-beslagfabrikant uit Brakel de mogelijkheid om een passend ontwerp van een deurkruk om te vormen tot een uitgelezen deurkrukmodel en dit als uniek exemplaar of in grotere oplage bij FSB te laten produceren.

Alle technische uitvoeringen en varianten van een FSB-design zijn steeds consequent verkrijgbaar in hetzelfde materiaal en met dezelfde afwerking: FSB maakt al haar producten uitsluitend van aluminium, roestvrij staal en brons. Deze hoogwaardige en duurzame materialen van bewezen kwaliteit worden ofwel met hun natuurlijke gevoelsindruk ofwel met een stevige kleurlaag en coating ingezet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details