Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Aluminium dakranden: duurzame afwerking in de bouw

Aluminium dakranden: duurzame afwerking in de bouw

Voordelen aluminium in de bouw

Het toepassen van aluminium in de bouw wordt steeds gebruikelijker. Aluminium biedt dan ook vele voordelen die ook van toepassing zijn op de aluminium dakranden en muurafdeksystemen. Zo is aluminium:

  • Relatief licht en sterk
  • Bewerkbaar en flexibel inzetbaar
  • Duurzaam en onderhoudsarm

Meer weten over de voordelen van aluminium dakranden en aluminium gevel en muurafdeksystemen in de bouw? Lees ook eens: Aluminium in de gevelbouw: 5 voordelen.

Waarom kiezen voor aluminium dakranden in de woning- en utiliteitsbouw?

Vanwege verduurzaming wordt er steeds vaker gekozen voor duurzame alternatieven materialen en bouwconstructies. De duurzame eigenschappen van aluminium dakranden maken het een interessant alternatief voor verduurzaming in deze sector. Daarmee zien we dat de vraag hiernaar toe neemt en er dus steeds vaker voor aluminium dakranden wordt gekozen in de woning- en utiliteitsbouw.

Voordelen aluminium muurafdeksysteem

Als aluminium specialist levert Comhan al jaren moderne, kwalitatieve en duurzame dakranden als muurafdeksysteem. Naast de duurzame eigenschappen zijn er meer voordelen om voor een aluminium muurafdeksysteem te kiezen:

  • Leverbaar in vrijwel iedere vorm, afmeting of afwerking
  • Gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur, geanodiseerde of brute uitvoering

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatieproject, onze aluminium dakranden en muurafdeksystemen zijn breed inzetbaar. Hierbij kunt u, naast de uit voorraad beschikbare systemen, ook kiezen voor volledig maatwerk. Daarbij kan ook gekozen worden voor dakranden en klantprofielen op hele lengtes. Zo kunt u er ook voor kiezen de dakranden en systemen zelf te bewerken en af te werken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details