Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Aluprof gast van de Conventie van Architecten in Mombasa

Aluprof gast van de Conventie van Architecten in Mombasa

Van 14-16 augustus vond in het Sarova Whitesands Beach Hotel in Mombasa het belangrijkste evenement voor de branche in dit deel van het continent plaats – AAK Annual Convention 2019, georganiseerd door de Keniaanse Vereniging van Architecten. De deelnemers aan de conventie – architecten, professionals en belangrijke besluitvormers – konden kennis maken met de oplossingen van ons merk door een bezoek te brengen aan de stand en tijdens het evenement te discussiëren met vertegenwoordigers van Aluprof.

Een van de belangrijkste doelen van de Keniaanse regering is om de staat tot 2030 te transformeren in een modern en geïndustrialiseerd land. Dit uitgangspunt vormde de basis van de besprekingen tijdens de conventie in Mombasa met als motto “Building Blocks in the built environment”. De editie van dit jaar stond onder andere in het teken van discussies over o.a. huidige trends, het gebruik van modules in de bouw, innovatieve producten en de impact van de industrialisatie op het klimaat in de regio. Ook hadden de deelnemers de gelegenheid om kennis te maken met het aanbod van leveranciers van diverse bouwkundige oplossingen. Onder de gerenommeerde wereldmerken bevond zich ook Aluprof – de Poolse producent van aluminiumsystemen.

– Hedendaagse architectuur is een grote uitdaging voor aannemers. Onbegrensde en ongekende vormen van gebouwen en de zeer grote oppervlakken vragen om aanpassing van de constructie-elementen aan de individuele behoeften van elk project. Als leider op de Europese en Amerikaanse markt van aluminiumsystemen zijn wij ons volledig bewust van de huidige markteisen. Daarom creëren we al jaren innovatieve oplossingen die architecten in staat stellen om de meest gedurfde en moedige visies op ontwerpen en bouwen te implementeren. De Conventie van Architecten in Mombasa was voor ons een belangrijk evenement en een gelegenheid om onze nieuwste systeemoplossingen te presenteren aan de aanwezigen en om meningen en ervaringen uit te wisselen. Hopelijk wordt dit de basis voor een succesvol partnerschap in dit deel van de wereld – benadrukt Bożena Ryszka, Directeur marketing van Aluprof S.A.

Voor de Poolse producent was deelname aan de jaarlijkse conventie een grote eer en een kans om architecten voor de nieuwste producten van het merk te interesseren. Dit was een uitgelezen mogelijkheid, omdat het juist dit jaar het doel van Aluprof is om een plek te veroveren op de Keniaanse markt. De bijeenkomst stelde de vertegenwoordigers van het bedrijf in staat om waardevolle zakelijke relaties aan te knopen, maar ook om de regels van de lokale architectuur en bouwmarkt te leren begrijpen. Het merk werd in Mombasa werd vertegenwoordigd door experts van Aluprof Nederland en lokale vertegenwoordigers.

Aluprof is de leider van haar branche in Polen – het heeft een aandeel van 70% in de Poolse markt van aluminium rolluiksystemen. Het is ook al jaren een van de grootste Europese producenten van aluminiumsystemen. Het aanbod is in 55 landen over hele wereld beschikbaar en omvat onder andere: raam- en deursystemen, gevelsystemen, brandbeveiligingssystemen, anti-inbraaksystemen, rolluiken, poorten, horren en individuele oplossingen. Aluprof behoort tot de kapitaalgroep Grupa Kęty S.A.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details