Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Aluprof update rondom COVID-19

Aluprof update rondom COVID-19

Geachte klanten,

We willen u hierbij informeren dat we op dit moment geen grote problemen voorzien bij het functioneren van Aluprof als gevolg van de actuele situatie rond de verspreiding van de ziekte COVID-19 die wordt veroorzaakt door het coronavirus SARS-CoV-2.

Onze onderneming en alle productiebedrijven zijn op dit moment volledig operationeel. Daarnaast willen we benadrukken dat Aluprof al procedures met gedetailleerde preventieve maatregelen heeft ingevoerd in al zijn kantoren en productiebedrijven en bovendien alle preventieve middelen zal toepassen die zijn aanbevolen door gezondheidsorganisaties en volledig zal handelen in overeenstemming met richtlijnen van de regering voor bescherming van werknemers en bezoekers.

Gelet op het bovenstaande zijn we er zeker van dat we onze normale zakelijke betrekkingen kunnen voortzetten, inclusief de uitvoering van bestellingen en ontvangst van goederen. Eventuele vertragingen die optreden bij de uitvoering van leveringen hebben oorzaken die niet afhankelijk zijn van Aluprof.

Aluprof houdt de situatie nauwgezet in de gaten en zal handelen in overeenstemming met de aanbevelingen en richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) door het nemen van alle noodzakelijke preventieve maatregelen.

Mocht de situatie veranderen, zullen we u daarvan onmiddellijk op de hoogte brengen.

Als u vragen of twijfels heeft, neem dan per e-mail of telefoon contact op met uw handelsvertegenwoordiger of een medewerker van de afdeling klantenservice.

Hopend op een verdere aangename samenwerking,

Tomasz Grela

 

Bestuursvoorzitter,
Algemeen Directeur

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details