Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Architecturale lamellen vormen de verrassende eyecatcher

Architecturale lamellen vormen de verrassende eyecatcher

Duthoo is een specialist in het leveren van industriële woodcoatings en architecturale woodcoatings. Het bedrijf biedt binnen de sector van industriële laksystemen een totaalconcept van kleuren op maat, begeleiding bij aankoop en opstart van spuitinstallaties, productontwikkeling en in house painting aan. Om verdere groei te garanderen is Duthoo vandaag gevestigd in een nieuw bedrijfsgebouw van 1.500 vierkante meter. Met moderne aluminium lamellen DucoSun Cubic Design krijgt het kantoorgebouw een uniek karakter.

Het architecturaal zonweringsysteem wordt namelijk gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. De structurele zonwering kan ondanks zijn slanke vorm zeer hoge overspanningen aan. Als optie kunnen led strips geïntegreerd worden in het aluminium profiel wat zorgt voor een extra dynamiek. Een combinatie van lamellen met verschillende dieptes (300/500/600 mm) is daarbij mogelijk. 

Dankzij de DucoSun Cubic Design lamellen worden gevels regelrechte eyecatchers. Zo ook bij het kantoorgebouw van Duthoo. De aluminium lamellen hebben een translucente UV-bestendige cover met daarachter energiezuinige ledverlichting die op een ingenieuze wijze het licht (wit en/of gekleurd) in de lamel verspreidt.

De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamel geven de zonwering een unieke touch. De buitenzonwering zorgt voor een optimaal evenwicht: een maximum aan zonlicht en een minimum aan zonnehitte. De lamellen kunnen bevestigd worden via zijplaten op de kopse kant, of via verborgen bevestiging in de achterzijde. In de toekomst wordt tevens een beweegbare opstelling mogelijk met zonwering die tot 360° draaibaar is, zodat je de zonwering altijd kunt afstemmen op de behoeften van het moment. Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden. De maximale lengte van de lamel hangt af van project specifieke parameters maar zes meter is geen uitzondering.

Bij de ontwikkeling van de DucoSun Cubic Design heeft DUCO veel aandacht besteed aan design, personalisatie en kwaliteit van afwerking. Je creëert de gevelelementen volgens je eigen smaak. Horizontaal of verticaal laat die zich in de meest uiteenlopende situaties inpassen. Zo creëer  de lamellen een unieke, stijlvolle, elegante en eigentijdse look.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details