Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Berkvens introduceert Berkvens Zwart

Berkvens introduceert Berkvens Zwart

Zwarte houten binnendeuren met industriële uitstraling

De industriële look is niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Waar veel trends slechts een kort leven kennen, lijkt deze trend een vaste waarde. Stoer, robuust, ruimtelijk en met een vintage tintje. Berkvens Deursystemen speelt in op deze woonwens en introduceert Berkvens Zwart: een nieuwe lijn zwarte deuren en kozijnen. Verkrijgbaar als complete sets, inclusief hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Een zwarte deur gecombineerd met een zwart kozijn oogt robuust. Dit maakt het zeer geschikt in een industrieel en strak interieur. Door de luxe uitstraling en door de verschillende modellen is er voor iedere woonstijl een passende combinatie in mat zwart beschikbaar.

Keuze voor hout

Berkvens Zwart bestaat uit een reeks kant-en-klare deursets; deuren en kozijnen afgewerkt in mat zwart. Waar veel van dit soort kozijnen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium of staal, koos Berkvens voor hout. Op die manier passen de deuren helemaal in ieder stoer en industrieel interieur. Hout is tevens een warmer materiaal en prijstechnisch interessanter dan aluminium en staal.

berkvens_verdi-line_zwarte_houten_binnendeurset-2-kopieren

Luxe uitstraling

Berkvens Zwart komt in eerste instantie in de varianten met glas (Berkolight en plafondhoge Verdi Light) en als volledig (mat) gelakte versie (Berkoline en Verdi Line). De industriële deuren Berkolight en Verdi Light kenmerken zich door een groot glasoppervlak met smalle stijlen waardoor veel licht in het interieur kan komen. De overige series zijn volledig mat zwart afgewerkt en geven het interieur een luxe uitstraling.

Voorlopig alleen op projectbasis

Alle nieuwe deuren zijn zowel los als in een volledige set verkrijgbaar, inclusief montage. De complete set komt met een zwart kozijn en bijpassend hang- en sluitwerk. Voorlopig is Berkvens Zwart alleen verkrijgbaar op koperskeuze projectbasis via geselecteerde aannemers. De verwachting is dat het aantal verkoopkanalen de komende maanden wordt uitgebreid.

Berkvens Zwart in het kort 

 • Kleur: Berkvens mat zwart
 • Verkrijgbaar voor:
  • Berkoline – Verdi Line
  • Berkolight – Verdi Light
  • Berdo en Verdi kozijnen
 • Alleen via aannemers (introductie voor handel later in 2020)
 • Uitsluitend als enkeldeurs
 • BerkoLight en Verdi Light uitgevoerd met blank veiligheidsglas
 • Alle deuren verkrijgbaar als opdek/stomp

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details