Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Bespaar gas en energie met een isolerende stapeldorpel achterdeur!

Bespaar gas en energie met een isolerende stapeldorpel achterdeur!

Als gevolg van de stijgende gas- en energieprijzen heeft elke huizenbezitter inmiddels de wens om te verduurzamen, op elke plek waar dat mogelijk is. Omdat de voor- en achterdeur samen meer dan vier vierkante meter gevel in beslag nemen, worden ook zij hierbij niet vergeten! Met de isolerende deuren van Weekamp Deuren wordt deze vervanging nog gemakkelijker en profiteren bewoners in een handomdraai van een lager energieverbruik, een verbeterde veiligheid en een hoger wooncomfort… Voordelen die met de nieuwe
isolerende stapeldorpel achterdeur naar een nog hoger niveau worden getild.

Weekamp Deuren is al jaren hét adres voor hoogwaardige isolerende deuren. In navolging van de isolerende voordeuren, introduceert het bedrijf binnenkort ook de isolerende stapeldorpel achterdeur, met een dikte van 54 mm en uitgevoerd met Tricoya. 

De isolerende stapeldorpel achterdeuren zijn 54 mm dik en beschikken over de hoogste prestaties, maar zijn nog steeds licht van gewicht.

“Onze kwalitatieve Tricoya-beplating kenmerkt zich door een zeer lage zwelling en krimp en een zeer hoge duurzaamheid”, vertelt Rianne Lunenborg, Marketing Manager bij Weekamp Deuren. “Het materiaal is bovendien zeer stabiel en duurzaam. Het gebruik van Tricoya in deuren biedt verschillende voordelen en ligt geheel in lijn met de hoge kwaliteitsnormen die wij aan onze producten stellen.” 

De voordelen in een notendop:

Verbeterde stabiliteit
Tricoya-deuren zijn zeer stabiel en hebben weinig last van uitzet of krimp bij schommelingen in temperatuur en/of luchtvochtigheid. Dit betekent dat de deuren minder snel kromtrekken, scheuren of klemmen dan traditionele houten deuren.

Verbeterde duurzaamheid
Tricoya is zeer duurzaam en uitstekend bestand tegen rot, schimmel en insectenplagen. Hierdoor gaan Tricoya-deuren veel langer mee dan traditionele houten deuren, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn!

Verbeterde afwerking
Tricoya is een materiaal dat goed te bewerken is. Hierdoor zijn bewoners verzekerd van een mooi en strak afgewerkte deur met een glad oppervlak. Bovendien is de deur makkelijker te onderhouden en schoon te maken. Een vochtige doek is in de meeste gevallen al voldoende.

Milieuvriendelijk
Het gebruik van Tricoya in deuren is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Ook bevat het acetylatieproces – dat Tricoya haar duurzame eigenschappen geeft – geen schadelijke stoffen. De deuren zijn standaard FSC® gecertificeerd.

Installatiegemak
“Uniek is ook het installatiegemak van onze deuren”, aldus Lunenborg. “Daarmee bieden wij de ideale oplossing voor de vakman. De isolerende stapeldorpel achterdeuren zijn 54 mm dik en beschikken over de hoogste prestaties, maar zijn nog steeds licht van gewicht. Niet voor niets worden onze deuren door steeds meer installateurs omarmd! Ook is het mogelijk om de deuren te laten monteren via onze eigen montageservice.”

Wie kiest voor een isolerende achterdeur, profiteert bovendien van:

Aanzienlijke energiebesparing
Een goed geïsoleerde achterdeur helpt om warmteverlies te verminderen, waardoor de energiekosten van de woning lager uitvallen. Hierdoor verdient de investering zich meestal binnen enkele jaren terug. “Bovendien draagt een goed geïsoleerde achterdeur bij aan een gunstiger energielabel en een hogere woningwaarde”, aldus Lunenborg. “Ook blijft de temperatuur in huis beter op peil, waardoor het wooncomfort wordt verhoogd. In combinatie met onze standaard HR++ beglazing worden deze voordelen naar een nog hoger niveau getild.”

Geluidsisolatie
Een isolerende achterdeur kan helpen om geluid van buitenaf te verminderen. Ook dit draagt bij aan een hoger wooncomfort en kan vooral wenselijk zijn wanneer de woning zich in een drukke buurt bevindt of als er veel verkeer door de straat rijdt.

Verbeterde veiligheid
Last-but-not-least is de isolerende stapeldorpel achterdeur van Weekamp Deuren maar liefst 54 mm dik – waar een standaard achterdeur 38 mm dik is. Hierdoor wordt meer bescherming geboden tegen inbrekers. “Al onze deuren voldoen aan Weerstandsklasse 2 en mogen toegepast worden binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen”, besluit Lunenborg. “In combinatie met deugdelijk hang- en sluitwerk wordt de veiligheid van de woning aanzienlijk verhoogd. Hierdoor kunnen bewoners met een gerust hart gaan slapen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details