Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Better choices, brighter future

Better choices, brighter future

Als expert in waterdichting en isolatie voor de complete bouwschil legt Soprema de focus krachtig op duurzame oplossingen. Aan de hand van ons Let’s Go to Zero Program gaan we recht op ons doel af: een CO₂-neutraal Soprema in 2050. We doen dat door steeds betere keuzes te maken die onze footprint verkleinen. Want iedere beslissing gebaseerd op sustainability draagt bij aan een betere toekomst voor de planeet en voor de komende generaties. Better choices, brighter future.

Let’s go to zero!

Elke dag nemen we kleine en grote besluiten, bewust en onbewust. Dat geldt voor innovaties, het ontwikkelen en maken van onze producten, advisering en energiegebruik. Daarom stimuleren we iedereen die bij Soprema betrokken is om bewuste keuzes te maken. Dat geldt voor onszelf, onze klanten, voorschrijvers zoals architecten en alle andere stakeholders. Zo werken we samen actief toe naar nul CO₂-uitstoot en een duurzame toekomst. Let’s go to Zero!

Ambitious targets, sustainable growth

De 5 pijlers van ons Sustainability Program

Het Let’s Go to Zero Program van Soprema is de basis voor het realiseren van concrete, aantoonbare resultaten en meetbare data. Dit zijn de 5 pijlers van het programma:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details