Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
BMN introduceert eerste technische groothandel in ijzerwaren

BMN introduceert eerste technische groothandel in ijzerwaren

Maandag 4 februari opent BMN haar eerste technische groothandel aan de Handelsweg 14 in Den Helder: BMN IJzerwaren, pal naast de bestaande vestiging van BMN Bouwmaterialen. Professionals uit de bouw, industrie en offshore vinden er alles op het gebied van hang- en sluitwerk, hand- en elektrisch gereedschap, bevestigingsmiddelen, lijmen en kitten, elektra en verlichting, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en klim- en steigermateriaal.

In de Helderse vestiging van BMN Bouwmaterialen ligt al een klein assortiment ijzerwaren. ‘In de ijzerwaren vestiging wordt het aanbod sterk uitgebreid met de bekendste A-merken en ons eigen private label in een nieuw pand op ruim vierhonderd vierkante meter winkeloppervlakte, met een ruim magazijn van driehonderd vierkante meter’, zegt Category Manager Max Nieboer. ‘Daarnaast bieden we een speciale sleutelservice. Bij BMN IJzerwaren heeft de professional dus alles onder één dak. En heeft hij of zij even geen tijd, dan levert onze bezorgservice de producten op het gewenste adres.’

Gemak, presentatie en service
De schappen zijn bewust laag gehouden en voorzien van de logo’s van de fabrikanten. Vanaf de ingang vindt de klant eenvoudig en snel het juiste schap. Alle aankopen die klanten doen, of dat nu bouwmaterialen of ijzerwaren zijn, worden overzichtelijk op één factuur vermeld. Het personeel heeft een schat aan ervaring in de ijzerwarenwereld en komt voor een deel uit de praktijk. Zo zijn ook de service en het vakkundig advies bij BMN IJzerwaren van de hoogste kwaliteit.

BMN

IJzerwarenhandel 2.0
Vestigingsmanager Frans Buskoop verwacht veel van de nieuwe ijzerwarenformule. ‘De directie heeft veel vertrouwen in ons getoond door de eerste vestiging juist in Den Helder te willen openen. De vooruitzichten zijn hier buitengewoon goed. Tachtig procent van de klanten van BMN Bouwmaterialen heeft aangegeven ook zijn ijzerwaren bij ons af te willen nemen. De locatie, op zo’n dertig meter van BMN Bouwmaterialen, is dan ook een schot in de roos. We hebben een frisse, herkenbare formule gecreëerd waarbij het doen van aankopen heel gemakkelijk en laagdrempelig is. De nieuwe winkel heeft door zijn ruimtelijkheid en moderne uitstraling niets weg van de traditionele ijzerwarenhandel. Wij zeggen: dit is de ijzerwarenhandel 2.0.’

Feestelijke openingsacties
De eerste vier maanden staan in het teken van feestelijke openingsacties. Zo kunnen klanten een maand lang krassen voor mooie cadeaus, is er een prijzenmaand en worden cadeaus uitgedeeld op basis van omzet. De actieperiode sluit BMN IJzerwaren af met een maand lang dubbele spaarpunten voor al haar klanten. Op 9 april staat de officiële en feestelijke opening gepland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details