Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Bohle maakt het mogelijk om snel en goed (kantoor)ruimtes te transformeren
Esthetisch en comfortabel: ALVA hoekbeslag past in ieder interieur.

Bohle maakt het mogelijk om snel en goed (kantoor)ruimtes te transformeren

Er zijn meerdere redenen om een kantoor- of wooninterieur opnieuw te willen indelen. Nieuwe inzichten over de indeling van een werkruimte leren ons dat ‘de kantoortuin’ niet ideaal is. Teruggaan naar separate ruimtes is wenselijk, maar dan zonder het gevoel te hebben opgesloten te zijn.  De trend is momenteel om te werken met transparante scheidingswanden, met een mooie klassieke en industriële uitstraling. Menig kantoortuin is al getransformeerd naar een leefbaarder werkomgeving, dankzij het plaatsen van deze scheidingswanden. Thuis werken met transparante scheidingswanden levert een prachtig interieur op, met veel natuurlijk licht en een groot gevoel van ruimte. 

Zwart ALVA hydraulisch hoekbeslag in optima forma.

One stop shopping

Bohle Benelux BV voorziet in alle elementen die er nodig zijn om dergelijke transformaties door te voeren. Met het FrameTec systeem kunnen eenvoudig scheidingswanden en deuren worden geplaatst. De kaders waarin het glas zich bevindt kunnen in aluminium, rvs-look, maar ook in het zwart geleverd worden, de absolute trendkleur van dit moment en bijdragend aan de zo gewenste industriële look. 

Wie gaat voor nog meer esthetiek en comfort, kan gebruik maken van het hydraulische scharnier ALVA, waarmee samen met de Patch onderdelen strakke wanden en deuren kunnen worden gecreëerd, uiteraard ook in het zwart indien gewenst. Bij Bohle is het one stop shopping voor de interieurbouwer en kozijnenspecialist.

Een onmiskenbare industriële look dankzij FrameTec.

Zelfsluitend hoekbeslag

Met het zelfsluitend hoekbeslag ALVA kunnen glazen deuren gerealiseerd worden van een ongekende klasse. Frank Bouwman, General Manager bij Bohle Benelux BV zegt over ALVA: “Dit hoekbeslag behoort tot een van de beste systemen in deze klasse. De hydrauliek voor de zelfsluitende functie is in het slanke beslag zelf ondergebracht. De ALVA EN 3 heeft functies als openings- en sluitingsdemping. Bij ALVA is het bovenste hoekbeslag van dezelfde afmetingen als het onderste, hetgeen resulteert in een harmonieus geheel. En dat in een zeer strak design dat in geen enkel interieur misstaat. 

De sluitsnelheid en de vergrendeling zijn traploos instelbaar en zorgen voor maximaal loopcomfort. Dankzij de stelschroeven van hoge kwaliteit kunnen de sluitfuncties over een lange periode meerdere malen worden bijgesteld. Combineer ALVA met de PATCH elementen om glazen wanden te maken en het resultaat is een strak en smaakvol geheel, dat naast geborsteld rvs ook verkrijgbaar is in de trendkleur zwart.”

FrameTec transformeert een gesloten kantoor tot een open en lichte werkplek.

FrameTec werkt veilig en snel met een schitterend resultaat

Wie gaat voor optimaal comfort bij het monteren van scheidingswanden en deuren, die kiest voor FrameTec Select 2.0 van Bohle. Frank: “De scharnierpunten bij FrameTec Select 2.0 worden simpelweg in het multifunctionele kanaal in het profiel geschoven, waarna de scharnieren met twee schroeven worden gefixeerd. De montage van de profielen wordt vereenvoudigd door stabiele hoekverbinders voor kozijn- en beglazingsprofielen.” 

Het deurblad kan DIN links en rechts worden gebruikt, dankzij het feit dat er niet gefreesd hoeft te worden voor de deurscharnieren en de slagplaat. “Het kozijn kan zowel gehard als gelaagd glazen deuren hebben van 8 tot 10,76 mm, met een sponningdiepte van 24 mm. Wij bevelen de bijpassende tweedelige beglazingsprofielen aan voor het verbinden van kozijn en de vaste beglazing”, aldus Frank. 

“Tijdens de montage wordt de beglazing in het bovenste beglazingsprofiel uit één stuk gehouden en zo beschermd tegen gevaarlijk kantelen. Het tweedelige beglazingsprofiel, dat op de vloer en de wand wordt gemonteerd, bestaat uit een basisprofiel en een insteekstrip, die de beglazing vervolgens met een wigafdichting vastzetten. Veiligheid voor alles dus!”

Bohle levert voorgemonteerde sets, die individueel zijn in te korten. “Voor de eindgebruikers is het mooiste voordeel natuurlijk het esthetische aspect. Een rank, filigraan voorkomen met een mooi uniform uiterlijk. Binnen elk interieur zorgt FrameTec Select 2.0 voor die klassieke jaren ’30 look, die de ruimte meteen een industrieel karakter geeft. Bohle levert het systeem in complete sets, als beglazingsprofielen, met een keus in valdorpels”, zegt Frank tot besluit.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details