Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Brandwerende ramen MB-86EI – Nieuw in het aanbod van ALUPROF

Brandwerende ramen MB-86EI – Nieuw in het aanbod van ALUPROF

De firma ALUPROF breidt voortdurend haar aanbod uit en komt tegemoet aan de verwachtingen van ontwerpers en investeerders. Het nieuwste brandwerende systeem MB-86EI is ontworpen om ramen met een brandwerendheidsklasse van EI 30 te vervaardigen volgens de norm EN 13501-2+A1.

Het systeem MB-86EI is een combinatie van de kenmerken van een kwaliteitsvol raam en de eigenschappen van een brandwerende barrière. “De constructie van het raam voldoet aan alle vereisten die voortvloeien uit wetsvoorschriften en normen met betrekking tot energiebesparing en milieubescherming. Het systeem is ook als NRO, d.w.z. als niet-vuurverspreidend geclassificeerd”, zegt Bożena Ryszka, Marketingmanager bij ALUPROF S.A.

De brandwerende ramen MB-86EI onderscheiden zich door een hoog warmte- en geluidsisolatievermogen en zijn bijzonder water- en winddicht. De constructie is gebaseerd op profielen met een drie kamers, waarvan het centrale deel een isolatiekamer is. “Het huidige aanbod, dat bestaat uit brandwerende gevelsystemen, binnenwanden en deuren, is nu verrijkt met ramen. Dit geeft de firma ALUPROF de mogelijkheid om investeringen te bedienen met een volledig pakket brandwerende oplossingen. De brandwerende ramen MB-86EI vullen onze portfolio aan en zorgen ervoor dat ALUPROF aan de meest gesublimeerde verwachtingen van investeerders kan voldoen”, voegt Bożena Ryszka toe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details