Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Buitenschrijnwerk assembleren, installeren en afdichten
Soudal Flexifoam X-tra PUR-schuim is nog elastischer dan de vroegere versie van het gekende ‘blauwe schuim’.

Buitenschrijnwerk assembleren, installeren en afdichten

Nabeschouwing Polyclose

SOUDAL

Bij Soudal werden alle schijnwerpers gericht op het totaalpakket voor de raam- en deursector: ‘From Glass to Wall’. Innovatie blijft ook nu dé motor van de organische groei, maar nieuwe producten worden wel steeds ontwikkeld met een duidelijke reden. Zo is de Flexifoam X-tra (Click & Fix®) nog elastischer dan de originele versie van het bekende ‘blauwe schuim’ en kan men daarmee nog beter de voegbewegingen in twee richtingen opvangen, zowel bij samendrukking (compressie) als bij uitrekking (decompressie). Met eenzelfde volume aan product kan de verwerker ook meer meters aan voegen vullen. 

Wie de nieuwe versteklijm Soudabond 644 Duo gebruikt, wordt vrijgesteld van de verplichte opleiding die men sinds eind augustus 2023 moet volgen als men beroepsmatig met coatings, vernissen, lakken, lijmen, waterdichtingen, kitten en schuimen op basis van polyurethaan (PU) werkt. De nieuwe 2-componenten silicone Soudabond 632 Duo zorgt dan weer voor een goede verlijming van het glas in het frame en een gegarandeerde compatibiliteit met de randafdichting van isolatieglas. Door het glas in het kader te verlijmen, wordt het geheel stabieler en krijgt men meer designmogelijkheden – grotere dimensies bij PVC- en een minimalistische look bij ALU-ramen.

Bij Soudal denken ze tot slot ook aan het schoonmaken van systemen in PVC en aluminium. De specialist introduceerde immers een gloednieuwe lijn met industriële cleaners. Deze reeks omvat vier vloeibare producten en drie aerosols.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details