Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
BUVA komt met een evolutie in ventilatietechniek

BUVA komt met een evolutie in ventilatietechniek

In onze moderne maatschappij brengen we gemiddeld 90% van onze tijd binnen door, in huis of op kantoor. Een goede binnenluchtkwaliteit is daarmee essentieel voor onze gezondheid en ons welbevinden. BUVA speelt hierop in met een gezonde, comfortabele en zeer flexibele ventilatieoplossing. Deze oplossing zorgt dankzij high-end specificaties zoals een hoog rendement, een laag energieverbruik, een fluisterstille werking én een modulair ontwerp voor een evolutie in de markt.

“Bij de ontwikkeling van de nieuwe ventilatieoplossing hebben we de bewoner nadrukkelijk centraal gezet”, vertelt Steven van den Bergh, productmanager bij BUVA. “Gezondheid en comfort komen in het ontwerp dan ook op de eerste plaats. Bovendien is de oplossing zeer flexibel. In het gebruik, maar ook tijdens de montage en inregeling, waardoor het nog eenvoudiger wordt om de gewenste prestaties én een optimaal comfort te behalen. De oplossing is zelflerend en functioneert vraaggestuurd. Dankzij de modulaire opzet kunnen bewoners eenvoudig functies toevoegen of aanpassen, wanneer behoeftes wijzigen. En dat alles voor een zeer gunstige prijs.”

De nieuwe ventilatieoplossing is het resultaat van uitgebreid marktonderzoek, vertelt Van den Bergh. “Onze afdeling productontwikkeling heeft een eisenpakket opgesteld, waarin naast een optimale gezondheid, comfort en flexibiliteit voor de bewoner ook markttrends, (toekomstige) wetgeving en installatiegemak belangrijke factoren zijn. Onze engineers en programmeurs hebben de stap van papier – via prototyping – naar eindproduct volledig in eigen beheer ingevuld. Inmiddels bevinden we ons in de test- en certificeringsfase, die op korte termijn zal worden afgerond. Rond de bouwvak zullen de eerste pilots plaatsvinden.”

Benieuwd met welke ventilatieoplossing BUVA de markt wil veroveren? Tijdens de Vakbeurs Energie op 8, 9 en 10 oktober in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch wordt de evolutionaire oplossing officieel gelanceerd en kunt u het product live ervaren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details