Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Calculatiesoftware voorkomt onnodige kosten

Calculatiesoftware voorkomt onnodige kosten

Het bepalen hoeveel bevestigingsmiddelen er voor een bouwproject nodig zijn, blijft meestal bij een schatting. In veel gevallen blijft er dan ook heel wat materiaal over en werden eigenlijk onnodige kosten gemaakt.

HECO-Schrauben GmbH biedt ontwerpers, architecten, constructeurs en aannemers op haar website een kosteloze en behulpzame service om projecten nog economischer te plannen. De professionele calculatiesoftware HCS in de nieuwe versie 4.0 is immers een geoptimaliseerde tool voor de doorrekening van constructies en ondersteunt vakmensen bij de professionele planning en uitvoering van werkzaamheden.

Heco Schrauben

De professionele calculatiesoftware HCS in de nieuwe versie 4.0 maakt een geoptimaliseerde kostenplanning mogelijk.

 

De naam HECO staat al decennialang synoniem voor de ontwikkeling, productie en levering van schroeven en bijhorende accessoires. Om professionals bij hun projecten te ondersteunen, ontwikkelde de firma ook haar calculatiesoftware HCS. Door die voortdurend verder te optimaliseren is het een onmisbare tool geworden voor de berekening van constructies en een efficiënte kostenplanning bij de meest uiteenlopende bouwprojecten.

De HECO-HCS 4.0 module is een gebruiksvriendelijke tool voor de berekening van ankers, trapleuningen, spanten en houtverbindingen. Na het invoeren van alle projectgegevens via een intuïtieve interface ontvangt de gebruiker een eenvoudig te begrijpen analyse, inclusief aanbeveling voor het type schroef, de afmeting, de benodigde hoeveelheid én een indicatie van de meest economische oplossing met betrekking tot tijd en kosten. HECO integreerde immers haar volledige assortiment in deze software.

De overzichtelijke analyse met 3D-afbeeldingen is uiteindelijk een controleerbare statische planning en een calculatiebasis voor iedereen die een project op een veilige, betrouwbare en vooral efficiënte manier wil berekenen. Bovendien bevat de module een geheugenfunctie, zodat de planners hun berekeningen kunnen opslaan om er dan op een later tijdstip mee verder te werken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details