Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
CanDo Comfort: de isolerende buitendeur

CanDo Comfort: de isolerende buitendeur

Naast het isoleren van je dak, spouwmuren, glas en kruipruimte hoort ook zeker een isolerende deur in je energiebesparende plan! Door de isolerende kern houd je de warmte binnen en de kou buiten. Dit voelt veel comfortabeler.

De voordeur van de toekomst

De nieuwe CanDo Comfort deur is een unieke samengestelde plaatconstructie die bestaat uit een isolerende kern met aluminium platen aan beide kanten. Deze aluminium platen zorgen ervoor dat de deur zeer vormstabiel is. Zo verminderen we eventueel krimp- of zwelgedrag.

  • Isolatie: XPS schuimvulling
  • Stabilisatie: 2 aluminium tussenlagen
  • Deurdikte: 40 mm
  • Inkortbaarheid: 35 mm rondom

naamloos

De kenmerken van CanDo Comfort

Zeer vormstabiel

De deur bevat twee aluminium platen die zorgen vocht minder goed de kern kan bereiken. De deur is door de unieke gelaagde opbouw ook minder gevoelig voor het natuurlijke krimp- en zwelgedrag van hout.

Hoge isolatiewaarde

Door de isolerende kern blijft de warmte binnen, waardoor je het wooncomfort van je huis verhoogt. Bovendien bespaar je zo flink op je stookkosten!

Geen stijl-dorpelverbinding

In tegenstelling tot de Traditioneel houten voordeuren is deze deur uit één geheel vervaardigd. Daardoor zijn er bij deze deur geen stijl-dorpelverbindingen, en heeft deze deur minder zwakke plekken. De deur is minder gevoelig voor wind en vocht. Water kan niet meer zorgen voor zwellen of krimpen bij een verbinding, wat de deur onderhoudsvriendelijk maakt en de levensduur verlengt.

All Inclusive service

Wil je liever niet zelf klussen of verschillende klusjesmannen regelen voor je nieuwe Comfort buitendeur? Kies dan voor de All Inclusive service. Let op: dit is alleen mogelijk in combinatie met een Comfort voordeur, zodat maximale kwaliteit gegarandeerd is.

Meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details