Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Caravan en camper-beslag van Häfele

Caravan en camper-beslag van Häfele

Speciaal voor caravans en campers heeft Häfele caravan-beslag in het assortiment. Iedereen die wel eens met zo’n mobiele inrichting heeft rondgereden, vertimmerd of in geleefd heeft, weet dat er andere eisen gelden aan het woongenot en het gebruik van meubels in caravans en campers.

Trilvast

De meeste caravans en campers zijn ondertussen weer terug in hun stalling na mooie ritten gemaakt te hebben in de zomer. Juist die mooie ritten over bergweggetjes, keien, pittoreske dorpjes met dito bestrating en uiteenlopende bestemmingen vragen nogal wat van de caravan en haar inrichting.

Door het rijden over diverse ondergronden en wegen veroorzaken trillingen niet alleen een hinderlijk geluid, maar ook de functionaliteit gaat veelal verloren. In het caravan-assortiment van Häfele zijn daarom diverse trilvaste oplossingen te vinden voor kastjes, deurtjes en lades.

Comfort op klein oppervlak

De luxe van thuis, wordt ook gevraagd van de caravan of camper. Maar de ruimte is zeer beperkt dus dat vereist slimme oplossingen om de kleine leefruimte van alle gemakken en comfort te voorzien.

In het caravan-assortiment van Häfele is onder andere speciaal beslag te vinden voor het uittrekken, draaien en bevestigen van flatscreens. Maar denk ook aan beslag voor opklappen van bedden, en speciale draai- en klepscharnieren voor dunne plaatdiktes (kastfrontjes) én kleine inbouwruimtes.

Kastjes vergrendelen zónder sleutels doe je met Push-Lock sluitingen of met grepen op basis van de Cara-Latch of Cara-Snap veersluitingen. Dit en nog veel andere slimme oplossingen zijn te vinden in het Caravan-assortiment van Häfele.

Klik hier voor meer informatie

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details