Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Nieuws

Carel Frumau versterkt commerciële team HMB

img_6455_femke-en-carel-kopieren

15 augustus 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Familiebedrijf HMB profit locks & tools (HMB), heeft haar team versterkt met Carel Frumau als commercieel manager. Carel is bekend in de hang- en sluitwerk branche en gaat zich vanaf 1 oktober 2019 volledig focussen op het verstevigen van de marktpositie van HMB.

Adjunct directeur Femke Oudshoorn is erg blij met de versterking van haar team. “We hebben niet alleen gelet op competenties, maar ook heel zorgvuldig naar persoonlijkheid gekeken. Dit is essentieel binnen ons familiebedrijf. Met zijn ambitieuze, positieve en enthousiaste instelling past Carel uitstekend binnen het HMB-team. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat hij een positieve bijdrage gaat leveren aan het commerciële beleid en de toekomst van ons bedrijf, dankzij zijn ruime ervaring in de hang- en sluitwerkbranche, strategisch inzicht, creativiteit en klantgerichtheid.”
Carel: “HMB is een bedrijf dat qua cultuur, klantgerichtheid en innovatieve slagkracht, volledig aansluit op “waar ik voor sta”. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Femke en de collega’s van HMB, de klanten optimaal te blijven bedienen en een bijdrage te mogen leveren aan de succesvolle toekomst van dit prachtige familiebedrijf.”

Carel Frumau is vanaf 1 oktober bereikbaar op 06-10076062 of per mail: c.frumau@hmb.nu.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details