Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Comfortveiligheidsnokken vieren een gedenkwaardig hoogtepunt

Comfortveiligheidsnokken vieren een gedenkwaardig hoogtepunt

Tijdens FENSTERBAU/FRONTALE 2008 werd een nieuw en innovatief onderdeel binnen de TITAN productgroep geïntroduceerd. Nu, dertien jaar later, viert de comfortveiligheidsnok van SIEGENIA een groots jubileum: de nok werd meer dan 500 miljoen keer geproduceerd en ingebouwd in ramen over de hele wereld. Uniek aan de comfortveiligheidsnok is dat hij bijzonder grote sponningmaten van 10 tot 15,5 millimeter traploos en automatisch kan overbruggen. Daarnaast zet de slimme vergrendelfunctie, waarmee de juiste instelpositie kan worden vastgehouden, sinds haar introductie de maatstaf.

De comfortveiligheidsnokken van SIEGENIA vieren een gedenkwaardig hoogtepunt. De nok werd meer dan 500 miljoen keer geproduceerd en in ramen over de hele wereld ingebouwd.

Efficiënte productie en montage

Verwerkers profiteren tijdens de productie en montage niet alleen van alle voordelen van de comfortveiligheidsnokken, maar ook van een hogere klanttevredenheid. 

Dankzij de automatische overbrugging wordt de montagetijd tot een absoluut minimum beperkt. Speciale gereedschappen zijn niet nodig. De positieve eigenschappen van de comfortveiligheidsnokken bieden eindgebruikers bovendien veel comfort. Het ingestelde sluitsysteem van de TITAN-beslagen garandeert een duurzame en lichte bediening, zonder compromissen op bijvoorbeeld inbraakwerendheid. 

Op verzoek zijn zelfs producten tot RC4 leverbaar. Een handige verkoopvideo, die de meerwaarde van het bouwdeel op aantrekkelijke wijze laat zien, ondersteunt verwerkers om de sterke punten van de comfortveiligheidsnokken duidelijk richting hun eindgebruikers te communiceren.

Pionier binnen de branche

Het hoogwaardige TITAN-beslag benadrukt tot op de dag van vandaag zijn grote potentie als pionier binnen de branche. Dit is mede te danken aan de goed doordachte onderdelen en voortdurende ontwikkeling. Diverse nieuwe oplossingen zullen ook dit jaar de voortdurende innovatiekracht van de succesvolle beslagserie onderstrepen. In de toekomst blijft SIEGENIA maatgevend met bijvoorbeeld beslagoplossingen voor drempelloze deuren, geoptimaliseerde modulaire kozijndeelconcepten met klantlogo’s op maat of een nieuwe motorische aandrijving, met als doel om het TITAN-beslag op slimme wijze aan te sturen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details