Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Communicatiecampagne onderstreept expertise Duitse specialist
Niels Wildschut en Erwin Stegenga, samen verantwoordelijk voor de salesactiviteiten van OnLevel in de Benelux en een aantal andere exportlanden.

Communicatiecampagne onderstreept expertise Duitse specialist

Veelzijdig loket voor aluminium profielsystemen

Het continu inzetten op productontwikkeling en innovatie is bij OnLevel GmbH sinds de oprichting in 2000 een vanzelfsprekendheid. Het is een aanpak die anno 2022 heeft geleid tot een breed en hoogwaardig assortiment aluminium profielsystemen voor met name glazen balustrades en Franse balkons. Behalve met deze kernproducten heeft OnLevel sinds enkele jaren echter ook op andere vlakken flinke stappen vooruit gemaakt. Het resultaat? Een volwaardig one-stop-shop-concept waarvan de glasbranche, metaalverwerkers, interieurbedrijven en raam-/gevelbouwers inmiddels de volle vruchten plukken. Hoog tijd dus om eens te bekijken wat OnLevel in huis heeft. 

Binnenkort wordt het volledig geautomatiseerde magazijn in Emmerich in gebruik genomen.

In de profielbranche geldt het van oorsprong Duitse OnLevel al jaren als een prominente fabrikant van uiteenlopende aluminium profielen. Voor glazen balustrades en Franse balkons. Maar ook voor glazen schuifdeuren, glazen binnenwanden, glasklemmen en glashouders. Het gaat om gecertificeerde, innovatieve topproducten die aansluiten bij de wensen vanuit de markt en die snel en eenvoudig (online) kunnen worden besteld én uit voorraad worden geleverd aan een gevarieerde groep glasverwerkers. In Europa én daarbuiten. 

Inclusief een welkome technische ondersteuning en met de zekerheid van een eenvoudige en snelle montage. “We kijken steeds naar de markt en brengen nauwgezet in kaart wat er gevraagd wordt”, zegt Niels ­Wildschut, samen met Erwin Stegenga verantwoordelijk voor de sales­activiteiten van OnLevel in de Benelux en een aantal andere exportlanden. 

“Het is onze drive om continu te verbeteren en met een kritische blik dingen telkens beter en mooier te maken. Dat geldt bijvoorbeeld voor onze verpakkingen en montage-instructies, maar zeker voor onze bestaande producten, zoals FlexFit. Naast innovatie zijn kwaliteit, snelheid en gemak de sleutelwoorden die op al onze artikelen van toepassing zijn en samenkomen in ons inmiddels bekende Plug & Play-concept. Een werkwijze waarbinnen we onze producten als voorgemonteerde kits bij de klant aanleveren. Indien gewenst op maat, voorgeboord en gespoten in de gevraagde RAL-kleur. Kortom, voor aluminium profielen ben je bij ons altijd aan het juiste adres.” 

Denk je aan glas? Dan denk je aan OnLevel. Voor bijna alle glastoepassingen heeft OnLevel de juiste profielen en bevestigingsmaterialen.

Campagne

De door Wildschut gedane belofte heeft met de recente assortimentsuitbreiding nóg meer inhoud en vorm gekregen. Want lag bij OnLevel in een eerder stadium vooral de nadruk op het vervaardigen van aluminium profielen voor balustrades en Franse balkons, sinds een jaar of twee focust de profielspecialist ook op andere profielvarianten. De eerdergenoemde schuifdeuren en binnenwanden zijn hier de meest sprekende voorbeelden van. 

“We doen intussen veel méér dan sec het maken van glazen balustrades”, vervolgt Wildschut. “Het vergroten van ons productenpakket heeft ons tot een échte allrounder op profielgebied gemaakt. Nu is het belangrijk om onze waardepropositie en die toegenomen veelzijdigheid van ons bedrijf richting de markt verder te gaan uitdragen. We zetten de stap naar een hoger level. En dat gebeurt door middel van een grootschalige marketing- en communicatiecampagne waarbij we onder de titel ‘We’re all around glass’ elke productgroep binnen ons assortiment nader gaan belichten. Het eerste wapenfeit is wat dat betreft een feit: kortgeleden hebben we de brochure voor onze Franse balkons op de bus gedaan richting zo’n 1.000 adressen in de Benelux. Andere publicaties zullen snel volgen. Natuurlijk wordt onze website steeds verder uitgebreid, aangepast en gebruiksvriendelijker gemaakt. Maar het is ook zaak om de schriftelijke communicatie richting de markt aan te passen, zodat klanten nog beter weten waarbij OnLevel hen kan helpen.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details