Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Consistente vormgeving tot in het kleinste detail: objectfamilie FSB 1285 nu ook met passende accessoires

Consistente vormgeving tot in het kleinste detail: objectfamilie FSB 1285 nu ook met passende accessoires

Sobere elegantie ontmoet een slanke gestalte: uit de samenwerking tussen Franz Schneider Brakel GmbH + Co KG en de gerenommeerde architecten Matteo Thun en Antonio Rodriguez is in 2020 het greepprogramma FSB 1285 ontstaan. Sinds zijn marktintroductie overtuigt het ontwerp met zorgvuldig uitgewerkte details en de beste verwerkingtechnieken. Nu zet het tijdloze design zich ook verder bij een reeks accessoires – van mantelhaken over meubelknoppen tot en met nummers en een deurspion. Het programma biedt hiermee perfect op elkaar afgestemde oplossingen voor veelzijdige interieurtoepassingen.

Matteo Thun en Antonio Rodriguez hebben met FSB 1285 een objectfamilie vormgegeven die een elegante designtaal spreekt en via vele toepassingsscenario’s harmonische oplossingen mogelijk maakt. FSB 1285 biedt hierbij een herinterpretatie van verkropte deurkrukken waarbij de overgang enkel bestaat uit een lichte aanpassing van de radius tussen deurkrukhals en handvat. Het ontwerp verbindt hiermee minimalisme met zorgvuldig uitgewerkte technische details van topkwaliteit.

FSB breidt het succesvolle programma uit met nieuwe accessoires en maakt een grotere formele consistentie voor binnen- en buitentoepassingen mogelijk. Alles wat in de context van een deur onmiddellijk tot zijn recht komt, komt in aanmerking voor de nieuwe producten. In nauwe samenwerking met FSB ontstond zo een portfolio dat speciaal ontwikkeld werd voor toepassingen in hotels of businessflats waar reeds vele leden van de deurkrukfamilie worden gebruikt. De collectie werd uitgebreid met een deurspion en elegant vormgegeven deurnummers met bijhorende cijferhouders. Voor interieurtoepassingen bestaat de reeks met mantelha-ken in drie verschillende uitvoeringen en een bijhorende meubelknop. Al meteen vanaf het eerste contact met een kamer bepalen de nieuwe producten van de reeks hoe het hele bouwwerk eruitziet.

Naast de nieuwe accessoires staan in de productfamilie FSB 1285 deur-krukken voor profiel-, houten en glazen deuren, deurkrukken voor nooduitgangsafsluitingen volgens DIN EN 179, klassieke raamkrukken en rozet-loze raam- en deurkrukken alsook een deurknop voor profieldeuren voor u klaar. Het hele programma is verkrijgbaar in aluminium en voorbereid voor de FSB ASL® en AGL®-lagertechniek.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details