Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Continuïteit is fascinerend, black is beautiful
De gehele productfamilie 1289 in zwart geanodiseerd 0810 (C35).

Continuïteit is fascinerend, black is beautiful

De kleur zwart is tijdloos en elegant. Iedereen draait er zich dan ook voor om. In de modewereld, maar ook in de architectuur. Bijvoorbeeld als het gaat om gevels van gebouwen en binnen het interieur. Zwart is niet gewoon donker. Zwart is geheimzinnig en maakt fraaie structuren zichtbaar. Bij FSB, gerenommeerd producent van een breed assortiment systeemoplossingen voor ramen, deuren en méér, weten ze er alles van. 

Het bewerken en vormgeven van aluminium is bij FSB al bijna een eeuw lang traditie. Sterker nog, sinds de gebruikmaking van dit specifieke ­materiaal vormt het al even lang het hart van de bedrijfscultuur. “Samen met de schat aan ervaring resulteert het in een onovertroffen kwaliteit die we vanaf het gietproces tot en met het finale eindproduct waarborgen”, aldus René Wolken, algemeen directeur namens het vanuit Apeldoorn opererende FSB Nederland.

Hoofdrol

De beroemde ‘zwarte parel’ van FSB is een klassieker die altijd fascineert en als een rode draad door elke modetrend loopt. Sinds de oprichting in 1881 staat FSB nadrukkelijk voor deze vorm van tijdloze elegantie. 

Op het gebied van deur- en vensterbeslag speelt zwart binnen het bedrijf graag de hoofdrol, zoveel is wel duidelijk. Tegelijk gaat de tint als basiscomponent graag de verbinding aan met andere kleurschakeringen. In nieuwe én oude gebouwen. Altijd resulteert de combi in een fascinerende en functionele werkelijkheid. 

Alle aluminium FSB-producten zijn uit te voeren in zwart geanodiseerd.

Eén afwerking die er bij FSB nadrukkelijk uit springt, draagt het nummer 0810. Daarachter schuilt hoogwaardig aluminium met een fluweelmat, gestraald en zwart geëloxeerd oppervlak dat perfect is afgestemd op de façadekleur C35. 

“De fluweelmatte aluminium afwerkingen van de 0810 bieden volop nieuwe mogelijkheden en speelruimte qua vormgeving”, vervolgt Wolken. “Bovendien zorgt de mix van toegepaste afwerkingstechnieken voor een prachtige look en voelt het geheel zeer prettig aan. En wat ook mooi is: al onze aluminium producten zijn in deze kleur verkrijgbaar. Van deur- en raamkruk tot deurgreep, veiligheidsbeslag en deurbuffer.” 

Bekroond 

Door handwerk en industriële productie slim met elkaar te verweven, is binnen FSB op het gebied van aluminiumverwerking een perfecte manier van fabriceren ontstaan. Een productiewijze die er prominent voor zorgt dat de verschillende raam- en deurkrukontwerpen optimaal tot hun recht komen. Elk product dat de fabriek in het Duitse Oost-Westfalen verlaat, draagt met recht het kwaliteitsstempel ‘Made in Germany’. 

Het is een extra bevestiging van de door FSB geboden kwaliteit. Dat vond ook de Duitse Designraad, die de duurzame en veelzijdige aluminium pareltjes van de onderneming onlangs bekroonde met een Iconic Award in de nieuwe categorie ‘Innovative Material’. “Het is een prijs waar we natuurlijk ontzettend trots op zijn”, besluit Wolken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details