Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
‘Create difference, grow business’

‘Create difference, grow business’

Hoe wordt in de kozijnenindustrie de combinatie gelegd tussen de voordelen van moderne technologieën en de hoogste standaarden in design, veiligheid en duurzaamheid? Op de stand van Rehau op Fensterbau Frontale krijgt de bezoeker een antwoord op die vraag.

Rehau zal innovatieve oplossingen tonen op 860 m² standoppervlak. Dat gebeurt allemaal in de volledige vernieuwde merkomgeving. Onder de slogan ‘Create difference, grow business’ wordt getoond hoe onderscheidend vermogen tot meer omzet zal leiden. We spreken met Roberto van den Berg, accountmanager bij Rehau.

Uitbreidingen op het systeemportfolio

“Naast de beproefde SYNEGO en GENEO profielen, gemaakt van de ‘next generation’ RAU-FIPRO X materialen, zal Rehau een nieuw schuifdeursysteem binnen de SYNEGO-serie presenteren”, opent Van den Berg het gesprek. “De focus ligt hierbij op gebruiksvriendelijkheid, design en rationele verwerking.” Een ander nieuw product dat getoond wordt, is SKYFORCE, een glazen valbeveiliging als toevoeging bij alle Rehau productlijnen. Ook op het internationale vlak wordt er aan de klant gedacht, met SYNEGO NL, Delight en Prestige Design.

Smart oplossingen en digitalisering met toegevoegde waarde

Rehau heeft al eerder laten zien koploper te zijn op het gebied van ‘slimme ramen’ en zet deze trend ook in 2020 door. Van den Berg licht toe: “Onze klanten krijgen met deze smart oplossingen producten in handen met echte USP’s, voor een maximaal onderscheidend vermogen. De verbeteringen bij de bestaande Smart Guard beveiligingsoplossingen openen nieuwe deuren als het gaat om connectiviteit. We laten tevens zien hoe onze smart oplossingen onderling koppelbaar zijn, bijvoorbeeld bij het koppelen van onze Smart grepen met de Smart Guard. We spreken dan over een nog betere inbraakbeveiliging dankzij automatische vergrendeling.”

p3-6u5a5504-1-smart-guard-frontale-2018-final-compositionent-kopieren

“We laten tevens zien hoe onze smart oplossingen onderling koppelbaar zijn, bijvoorbeeld bij het koppelen van onze Smart grepen met Smart Guard.”

 

Een van de grote uitdagingen in de sector is digitalisering. “De vraag die daarbij rijst is welke concrete oplossingen toegevoegde waarde bieden in de echte wereld en kunnen deze oplossingen antwoorden geven op uitdagingen waar de industrie momenteel voor staat”, zegt Van den Berg. “Rehau bekijkt het thema digitalisering door de ogen van de klant. Tijdens Fensterbau tonen we hoe onze digitale oplossingen kunnen bijdragen het eenvoudiger maken van het verkopen van deze technologie en welke ondersteuning we kunnen bieden in het coördineren van de daarbij behorende processen. We zullen met onze digitale oplossingen ook een antwoord geven op het gebrek aan vakkundig personeel in de productie van ramen en deuren.”

Kleur bekennen

De KALEIDO COLOR design serie maakt het mogelijk om ruimtes en ramen individueel gestalte te geven. Van den Berg zegt daarover: “Rehau zal haar omvangrijke range aan kleuren en oppervlakte afwerkingen tonen. We hebben het dan over lakken, film coatings en aluminium oppervlakken, waarmee eindeloze mogelijkheden ontstaan om aantrekkelijke ramen te creëren.”

Duurzaamheid consequent doorgevoerd

Duurzaamheid wordt voor het grote publiek steeds belangrijker. Voor Rehau geldt dat al meer dan 30 jaar. “We gebruiken in onze productie gerecycled PVC op circulaire wijze, we recyclen daarvoor oude kunststof kozijnen. Onze duurzame kozijnprofielen bevatten dan ook minimaal 40% gerecycleerde grondstoffen. Deze kozijnen worden op de markt gebracht onder de naam EcoPuls. Daarmee worden onze partners in staat gesteld om ook hun steentje bij te dragen binnen het duurzaamheidsverhaal.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details