Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Creëer eenheid met nieuwe deur- en raamkrukken

Creëer eenheid met nieuwe deur- en raamkrukken

Een trend op het gebied van interieur die eigenlijk nooit uit de mode raakt is het creëren van eenheid.  Eenheid in je interieur zorgt voor rust en balans. Met dat idee in het achterhoofd introduceert Intersteel nieuwe deur- en raamkrukken van hetzelfde model die zodoende perfect met elkaar combineert kunnen worden.

Deur- en raamkruk Ton 212 kenmerken zich door een tijdloos design met een combinatie van geborsteld roestvast staal met kunststof greep. De rozet van de deurkruk is voorzien van schroefgaten en heeft een afmeting van 42x42x2 mm. Omdat de rozet maar 2 mm dun is zorgt dat voor een strakke afwerking.

Vanwege de ronde vormgeving en de verdekte rozet heeft de deurkruk Combinatie is meer moderne uitstraling. De rozet heeft een afmeting van ø55×2 mm en is zelfklevend zodat er geen schroeven nodig zijn voor montage.

Zowel de deurkruk als de raamkruk zijn vervaardigd uit roestvast staal met een kunststof greep. Vanzelfsprekend zijn er ook bijpassende accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en toilet- en badkamersluitingen verkrijgbaar.

De nieuwe deurgrepen van Intersteel maken uw schuifdeur compleet

Met deze combinatie van een deurgreep met schuifdeurkom heeft u in één keer alle accessoires om uw schuifdeur gemakkelijk te openen en te sluiten. Beide accessoires zijn vervaardigd uit staal en naderhand voorzien van een zwarte coating. De schuifdeurkom hoeft niet ingefreesd te worden en heeft een afmeting van 220×60 mm. De deurgreep heeft een afmeting van 200x55x20 mm. Deze set is geschikt voor schuifdeuren met een deurdikte van 32 – 44 mm.

Speciaal voor de DIY-schuifdeur Cubo heeft Intersteel deurgreep Vierkant verkropt. De deurgreep is gemaakt van roestvast staal en naderhand voorzien van dezelfde mat zwarte coating als de schuifdeur. De vierkante afwerking van de deurgreep geeft de Cubo schuifdeur een strakke afwerking. De deurgreep heeft een hoogte van 320 mm, een breedte van 20 mm en een diepte van 55 mm.

Deurespagnoletten in de trendkleur mat zwart

Met een kruk-espagnolet kunt u met één handeling een deur of raam aan de boven- en onderzijde vergrendelen. De nieuwe espagnoletten zijn vervaardigd uit roestvast staal en naderhand voorzien van een zwarte coating. Dit geeft uw deur of raam een vintage, industriële uitstraling. U heeft de keuze uit een drietal grepen.

  • De T-recht kenmerkt zich door de T-vorm greep
  • De L-recht kenmerkt zich door de L-vorm greep
  • De Hoek 90° kenmerkt zich door de rechte hoek in de greep

Maak uw keuze uit een linkswijzende kruk of een rechtswijzende kruk. Wij adviseren een handgreep te monteren op de tweede deur of het tweede raam om het geheel goed af te sluiten. De sets worden compleet geleverd inclusief twee stangen van 124,5 cm, de kruk van uw keuze en bevestigingsmateriaal voor montage.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details