Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Ramen & Deuren

De alleskunner, die nu nog meer kan

Architektenhaus_Le Corbusier_Haustür-Milieu außen(ENT_ID=138256 kopiëren

Tekst | heroal

Beeld | heroal

11 mei 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het systeem voldoet aan de hoogste technische eisen en garandeert een tijdbesparende en betrouwbare productie. Nu heeft heroal de beproefde alleskunner uitgebreid met diverse functies die extra voordelen opleveren.

Het heroal aluminium deursysteem D 72 heeft zich sinds de introductie op de Nederlandse markt gevestigd als een gewild aluminium deursysteem. heroal D 72 maakt het mogelijk om alle gangbare soorten openings­wijzen te realiseren. De beproefde alleskunner is nu aangevuld met meer functies. De verbindingsschroeven zorgen voor een eenvoudigere, efficiëntere en procesveilige verwerking van de hoeken, zonder dat er een drijver en hamer nodig zijn. Dankzij nieuwe bevestigingssets voor de naar buiten opengaande rollenbandscharnieren is ook het verstelbereik aanzienlijk geoptimaliseerd. Daarnaast is een multifunctionele stansmachine voor de verwerking van het profiel ontwikkeld. Deze maakt het mogelijk om alle essentiële bewerkingsstappen met één machine uit te voeren. Een verdere vernieuwing is de tweedelige deur- en renovatiedorpel, die de voordelen van de doorlopende en de tussengeschroefde dorpel combineert. De clipsysteem-techniek zorgt voor een eenvoudig en accurate montage. Het gebruik van de nieuwe renovatiedorpel maakt een betere aansluiting bij de renovatie van oude gebouwen mogelijk.

Het heroal D 72 portfolio wordt afgerond met de unieke heroal Les Couleurs® Le Corbusier huisdeur. ©heroal

De heroal D 72 is een esthetische en tegelijkertijd functionele oplossing voor architecten, planners en opdrachtgevers. Voor indrukwekkende entrees in de hoogwaardige woning- en projectbouw kan het deur­systeem, middels de zeer weerbestendige heroal hwr-poedercoating, individueel van een kleur worden voorzien – desgewenst binnen en buiten met verschillende kleuren. De combinatie met het heroal DS-drainage­systeem zorgt voor extra comfort en veiligheid. Bovendien voldoet heroal D 72 aan de eisen van het Besluit energieprestatie gebouwen (BEG) met betrekking tot warmte-isolatie. Inbraakbeveiliging tot weerstandsklasse RC 3 rondt het aluminium deursysteem af.

Met de grootst mogelijke verscheidenheid en talrijke nieuwe functies voldoet heroal D 72 aan alle huidige eisen. Een allesomvattende systeemoplossing voor alle inbouwsituaties.    

Het heroal huisdeur- en projectdeursysteem D 72 biedt maximale ontwerp­diversiteit in één systeem, voldoet aan de hoogste technische eisen en garandeert een tijdbesparende en betrouwbare productie. ©heroal
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details