Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De ideale verbinding tussen binnen en buiten. Overkappingssystemen om ook buiten comfortabel te zijn!
Een heroal terrasoverkapping beschermt tegen weersinvloeden en kan flexibel worden uitgebreid met uitbreidingssystemen om het hele jaar door volop van de tuin te genieten. ©heroal

De ideale verbinding tussen binnen en buiten. Overkappingssystemen om ook buiten comfortabel te zijn!

Steeds meer mensen willen dicht bij de natuur zijn: Outdoor Living is de trend en de tuin wordt een tweede huiskamer. Doordachte systemen voor terrasoverkappingen, die efficiënt kunnen worden verwerkt en flexibel kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant, creëren een ideale verbinding tussen binnen- en buitenruimtes.

De combinatie van een terrasoverkapping met de heroal S 20 C volledig glazen schuifwand biedt een panoramisch uitzicht met gelijktijdige bescherming tegen weersinvloeden. De zonweringsoplossingen heroal HS en heroal VS Z bieden betrouwbare bescherming tegen zon, hitte, wind en insecten. ©heroal

Duurzame terrasoverkappingen voor maximale flexibiliteit 

Terrasoverkappingen van heroal zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en zijn bijzonder duurzaam. Het heroal CR overkappingssysteem is bijzonder flexibel op het gebied van model- en dakconstructie. Zo kunnen niet alleen gangbare afmetingen maar ook complexe constructies worden gerealiseerd.

Het heroal OR terrasdaksysteem in kubusvorm is een al even tijdloze oplossing. De twee varianten heroal OR GL (Grand Line) en heroal OR SL (Slim Line) bieden veelvuldige combinatiemogelijkheden van dakgoot- en liggerprofielen voor de meest uiteenlopende eisen op het gebied van statica, constructie en design. 

De rechthoekige uitsnijdingen zonder inkepingen van de heroal OR dakgootprofielen en de bouwkundig toegestane schroefverbindingen (Z-14.4-840) van het kolom- en dakgootprofiel zorgen voor een snelle en eenvoudige vervaardiging en een proceszekere montage zonder extra verbindingsonderdelen. 

De omkeerbaar symmetrische liggerprofielen worden bij de vervaardiging met behulp van speciale beugels voorbereid, zodat zij bij de montage op de bouwplaats alleen nog maar hoeven te worden ingehaakt en vastgezet, zonder gevaar voor verwisseling. Bovendien kunnen met het heroal OR terrasdaksysteem grote overspanningen tot 7 meter zonder extra centrale steun worden gerealiseerd – voor een onbelemmerd panoramisch uitzicht. Dankzij de zeer stabiele profielen is bovendien geen extra staalversterking nodig. Om tijd te besparen tijdens de vervaardiging, kunnen de verwerkers bij het heroal OR terrasdaksysteem afhankelijk van de benutting kiezen tussen een systeemproduct en een geprefabriceerde maatwerkpakket. 

Nieuw in het assortiment van het heroal OR terrasdaksysteem is de dakgootverbindingsset, waarmee twee dakgootprofielen met elkaar kunnen worden verbonden tot een totale breedte van de terrasoverkapping van 12 ­meter. Bovendien zijn er o.a. nieuwe voetsteunvarianten voor verschillende vloerbevestigingen en een traverseprofielen voor driehoekige bovenlichten verkrijgbaar als alternatief voor de gebruikelijke glaslattenafdichting en voor een tijdbesparende montage.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details