Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De juiste vakman op de juiste locatie op het juiste moment

De juiste vakman op de juiste locatie op het juiste moment

Enorme vraag naar goede werkkrachten in de gevelbranche

Net als in andere sectoren is in de gevelbranche de vraag naar goed personeel enorm groot. Alleen is het niet zo gemakkelijk om technisch geschoolde werkkrachten te vinden. Daarom doet een groeiende groep van opdrachtgevers binnen de sector een beroep op Gevelpersoneel.nl. Deze afdeling van Ergon Jobs, gevestigd in Nijmegen, staat garant voor een passend antwoord op de vraag naar ervaren, flexibel inzetbaar productie- en montagepersoneel voor alle types gevels en constructies en voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Op basis van de behoefte van de klant biedt deze specialist de juiste vakman voor de job, en dat vaak voor een langere periode.

Kunststof en aluminium kozijnen, dak- en gevelbeplating, vliesgevels, glas, metaal, …, voor de productie en montage van al deze gevelelementen kunnen bedrijven steeds een beroep doen op Gevelpersoneel.nl om hen ervaren en flexibele arbeidskrachten uit te lenen. 

“We luisteren eerst naar de klant om te weten wat hij verwacht. Daarna stellen we alles in het werk om die opdrachtgever tijdelijk te voorzien van het juiste personeel. We kennen immers de kwaliteiten van al onze mensen door en door en zoeken naar een passende match. Daarbij durven we best wel eens ‘nee’ te zeggen, als we op het moment van de vraag niet de geschikte mensen kunnen vrijmaken. In dat geval wordt bekeken of de klant kan wachten of niet. We willen uiteindelijk alleen maar de juiste vakman op de juiste locatie op het juiste moment”, vertelt sales manager Tim van Lierop. 

De vaklui worden ingezet in het atelier, maar heel vaak ook op bouwplaatsen, waar ze de meest uiteenlopende gevelelementen monteren.

“Momenteel hebben we medewerkers aan het werk op verschillende locaties verspreid over Nederland en zelfs daarbuiten. Flexibel als we zijn, maakt het voor ons niets uit waar het project zich bevindt.” 

Loyale werkkrachten, trouwe klanten

Bij Gevelpersoneel.nl merkt men dat de door hen uitgezonden werkkrachten sterk gewaardeerd worden. Klanten sturen ze niet graag terug. Ze weten dan immers dat ze elders aan de slag gaan en dat de kans groot is, dat ze bij een volgend project niet meer beschikbaar zullen zijn. 

“Onze medewerkers zijn de ambassadeurs van de firma. We gaan heel ver om alles in orde te krijgen voor onze jongens, die vaak ook van buitenlandse afkomst zijn. We zorgen voor de basisgereedschappen, de PBM’s, alle benodigde certificaten, het vervoer en ook de accommodatie. We proberen ze immers in de buurt van de bouwplaats of het atelier te huisvesten, waardoor ze weinig tijd verliezen of kosten hebben door de verplaatsingen van en naar het werk. We bezoeken onze mensen ook regelmatig op de bouwplaatsen of de werkvloer. Dat zorgt ervoor dat we een goede band creëren met onze vaklui, waardoor zij ook voor ons in de bres springen en ons loyaal blijven”, vertelt accountmanager Stan Haag. 

Gevelpersoneel.nl is gespecialiseerd in het voorzien van werkkrachten voor de meest uiteenlopende opdrachten in de gevelbranche.

“Diezelfde band proberen we ook met onze opdrachtgevers op te bouwen. Elke accountmanager heeft zijn eigen klanten, die hij heel nauw opvolgt en ontzorgt. We selecteren de juiste vaklui, die ook nog eens flexibel ingezet kunnen worden. We nemen hen alle administratieve taken met betrekking tot het personeel uit handen en zijn volledig gecertificeerd. Tot slot verloopt alles volgens vooraf overeengekomen uurtarieven: transparant en op basis van een duidelijke communicatie, al 20 jaar lang.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details