Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De klant vraagt, wij extruderen’

De klant vraagt, wij extruderen’

Nabeschouwing PolycloseCF KUNSTSTOFPROFIELEN

CF Kunststofprofielen presenteerde een nieuw tri-extrusieprofiel met slijtvaste laag, speciaal ontwikkeld om het doek in screentoepassingen wrijvingsloos te laten bewegen. Dit is slechts één product uit het brede aanbod van het familiebedrijf uit Grambergen met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige kunststofprofielen. Hun klanten zijn leveranciers van gevel- en zonweringsystemen, kozijnen, raambekleding en horren, maar ook bedrijven actief in de bouw, de interieurbouw, de standbouw, de winkelinrichting en kassenbouw.

“We kunnen meer dan 2000 verschillende kunststofprofielen uit voorraad leveren. We onderscheiden ons echter vooral door klantspecifieke profielen in eigen huis te ontwerpen en te extruderen. We tellen 170 medewerkers en beschikken over 38 ultramoderne extrusielijnen voor een 24/7 productie”, legt commercieel directeur Arjan Bosch uit. “Alles gebeurt in eigen huis: van het ontwerpen tot het produceren van profielen, steeds in nauw overleg met de klant. Zelfs de matrijzen tekenen en maken we zelf. Zo hebben klanten maar één partner voor hun complete profielproject en garanderen we hen ook een snelle levering van unieke profielen binnen een periode van 4 à 6 weken.”

Bij CF Kunststofprofielen hechten ze ook veel belang aan duurzaamheid en circulariteit. Zo streven ze naar een lage CO2-footprint door het gebruik van onder meer wind-, water- en zonne-energie. Er worden ook steeds meer profielen uit post-consumer gerecyclede materialen gevraagd
en geleverd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details