Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De nieuwe norm in toegangsverlening: betrouwbaar, flexibel én veilig
Uw deur openen met de smartphone.

De nieuwe norm in toegangsverlening: betrouwbaar, flexibel én veilig

Met Nemef Radaris ePro lanceert Assa Abloy Nederland een uniek toegangsverleningssysteem dat nauwgezet voorziet in de behoeften van zorgverleners én zorgbehoevenden. Zonder gedoe met sleutels en stigmatiserende sleutelkastjes…

Assa Abloy Opening Solutions, onderdeel van de Assa Abloy Groep, is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. Binnen Assa Abloy Nederland bundelen verschillende gerenommeerde merken hun krachten. Eén daarvan is Nemef, Nederlands nummer 1 op het gebied van sloten en veiligheidsproducten voor deuren en ramen. 

Met Radaris ePro (zie ook www.nemef.nl/radaris-epro) verzet het bedrijf andermaal de bakens als het gaat om het bieden van een kwaliteitsoplossing voor een optimaal toegangsbeheer. Vooral binnen de extramurale zorg, maar bijvoorbeeld ook in de recreatiesector. 

Radaris ePro; zorg aan huis, zonder gedoe met sleutels.

“Met Nemef Radaris Evolution als voorloper is Radaris ePro het resultaat van ruim twintig jaar expertise”, zegt business development manager René Gieskes. 

“We hebben onze ruime kennis en kunde opnieuw aangewend om te komen tot een betrouwbaar, flexibel en veelzijdig Nederlands kwaliteitsproduct. Praat je over toegangsverlening, dan kun je met Radaris ePro gerust spreken van de nieuwe standaard.” 

Baas over eigen voordeur

Het op batterijen werkende smart lock systeem Nemef Radaris ePro kenmerkt zich vooral door de slimme combinatie van een groot aantal functionaliteiten en productvoordelen. Het belangrijkste daarvan is dat de gebruiker altijd baas blijft over de eigen voordeur. Zonder dat deze gebruik dient te maken van sleutels of sleutelkastjes. Nemef Radaris ePro is namelijk volledig cloud based en kan met behulp van onder meer een smartphone-app, afstandsbediening, keyfob, pincode of kaartlezer worden bediend. En dat is wel zo veilig. “De cliënt kan naar wens digitale sleutels uitgeven aan familie, mantelzorgers en zorgverleners en via gedeeld sleutelbeheer toegang geven”, vervolgt Radaris ePro-adviseur Henck van den Breul. 

“Tegelijk kunnen zorginstellingen binnen hun eigen beheeromgeving zélf bepalen welke personen de woning of kamer van de zorgbehoevende mogen betreden.” 

De Nemef Radaris ePro productfamilie.

Overal toepasbaar

De uiteenlopende voordelen van Radaris ePro zullen niet alleen door gebruikers en zorgverleners hoog worden gewaardeerd. Ook bij installateurs zullen de features van het revolutionaire toegangsverleningssysteem als muziek in de oren klinken. “Radaris ePro kan op nagenoeg elke deur worden toegepast, zónder dat er ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig zijn of kabels getrokken hoeven te worden”, aldus Gieskes. “Het systeem kan snel en gemakkelijk op de deur worden geplaatst en werkt meteen, ongeacht de aanwezige slot/beslagcombinatie of motorcilinder.” 

Daarnaast staat het flexibele systeem voor een ongekend comfort en geeft het elke gebruiker een ultiem veiligheidsgevoel. “Het Nemef Radaris ePro Cloud Management Platform garandeert een eenvoudige en probleemloze 24/7 bediening”, meent Van den Breul. “Verder voldoet het systeem aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen, waaronder SKG*** en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Kortom, met Radaris ePro speel je altijd op safe.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details