Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
De volledige opening van een raam over 180 graden is mogelijk!

De volledige opening van een raam over 180 graden is mogelijk!

Magicube is een innovatieve oplossing van  FAPIM  voor openingen met verdoken scharnieren, universeel en toepasbaar op elk profiel met eurogroef, zowel voor de toepassing draaikip, kipdraai of enkel opendraaiend. Het is de enige oplossing op de markt die de volledige opening van het raam over 180 graden mogelijk maakt en tegelijkertijd een draagvermogen van 180 kg garandeert, dit zonder opening begrenzers of supplementaire beslagkit.

Het systeem is gecertificeerd door het Duitse RAL Instituut, dit in overeenstemming met de eisen van de RAL-GZ 607/3:2009 regelgeving, na het succesvol doorstaan van de testen in het Velbert PIV laboratorium in Duitsland, uitgevoerd in overeenstemming met de Europese normen EN 13126. -8 en EN 1191.

Eenvoudige en efficiënte technische maatregelen verminderen de montage tijd van het mechanisme. De assemblage van de verschillende beslagonderdelen is eenvoudig en intuïtief, zonder dat hiervoor gaten moeten worden geboord, sjablonen moeten worden gebruikt of metingen dienen worden genomen. Magicube is voorzien van een gebrevetteerde traploze afstelling in de drie richtingen: horizontaal, in de hoogte en in aandruk.

Het is een perfecte combinatie met de Olimpo lijn raamgrepen, zelf gekenmerkt door een innovatief ontwerp, met aandacht voor elk detail met als gevolg een esthetisch strak en ergonomische design. In het bijzonder, de rosetloze  Iris raamgreep geeft aan het raam een strakke elegante design. Gecombineerd met de tech­nische eigenschappen en ontwerp, is de Iris ideaal om te beantwoorden aan de hoogste eisen gesteld door de heigh-end projecten.

De EOS raam  greep, met een minimale basis, combineert kwalitatief hoogstaande technische oplossingen met hoogwaardige materialen. De EOS wordt gekenmerkt door een afdekkap die een volledige eenheid vormt met de greep en zodoende een vlekkeloze esthetische oplossing biedt. De twee raamgrepen zijn te gebruiken op draaikip, kipdraai en enkel opendraaiende ramen, ook afsluitbaar en in een breed scala afwerkingen gelakt, geanodiseerd en in PVD.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details