Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Producten

Deli Home introduceert de voordeur met isolatiekern, de voordeur van de toekomst

12 augustus 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Een voordeur met een hoge isolatiewaarde, minder krimp- en zwelgedrag, licht in gewicht en minder gevoelig voor weersomstandigheden dus minder onderhoud! Deli Home biedt de oplossing voor huiseigenaren die zoeken naar een deur van hoge kwaliteit met het uiterlijk van een traditionele deur die weinig onderhoud vergt. Deze voordeuren zijn verkrijgbaar onder de bekende merken CanDo, Lundia en Skantrae.

deli homeAls gerenommeerde leverancier van houten woonproducten waaronder deuren, wil Deli Home altijd op innovatieve wijze inspelen op trends in de markt en tegemoet komen aan de wensen van consumenten. De ontwikkeling van een isolerende en licht gewicht voordeur van onze bekende kwaliteit vergde echter een hoop onderzoek en ontwikkeling. Want hoe maak je een voordeur isolerend, zo licht mogelijk, vormvast en niet onbelangrijk, ook nog mooi om te zien?

 deli homeInnovatief design

Ondanks de uitdagingen lukte het Deli Home om met slimme oplossingen een nieuwe generatie voordeuren te ontwikkelen met voordelen op het gebied van isolatie, weersgevoeligheid en onderhoud. Deze fantastische voordelen zijn behaald door middel van een zeer nauwkeurig samengestelde plaatconstructie. Wat deze voordeuren uniek maakt is dat deze samengestelde plaatconstructie geschikt is voor toepassing in verschillende soorten deuren en dus verkrijgbaar is onder verschillende merken. Zelfs paneeldeuren kunnen geproduceerd worden met de samengestelde plaatconstructie.

deli homeDe constructie is opgebouwd uit een isolerende kern met aluminium platen aan weerszijden. De oppervlakte platen zijn 100% FSC® meranti multiplex voor een stijlvolle uitstraling vergelijkbaar met die van massief houten voordeuren. De kern bestaat uit een XPS hardschuim plaat die drukvast, vochtbestendig en licht van gewicht is en daarbij ook een verhoogde isolatiewaarde heeft. Dit betekent een lager energieverbruik, dus maximaal wooncomfort! De aluminium platen dragen bij aan een hoge vormstabiliteit van de deur waardoor eventueel krimp- en zwelgedrag sterk wordt verminderd. En door het gebruik van lichtgewicht materialen is de voordeur zeer gemakkelijk te verwerken in tegenstelling tot zware massief hardhouten voordeuren.

Het verschil zit niet altijd aan de buitenkant:

 • Hoge isolatiewaarde
 • Zeer vormstabiel
 • Licht van gewicht
 • Geen stijl- en dorpelverbindingen
 • Minder onderhoud
 • Uniforme houtnerftekening
 • 35 mm rondom inkortbaar
 • Ook voor paneeldeuren
 • Getest volgens KOMO richtlijnen
 • 10 jaar garantie
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details