Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Deurkruk Shiraat siert elke deur

Deurkruk Shiraat siert elke deur

Ontwerpstudio Grand&Johnson heeft in nauwe samenwerking met Intersteel deurkrukkenlijn Shiraat ontworpen. Bij het ontwerp stond de vraag centraal ‘wat betekent minimaal?’ De uitdaging van deze zoektocht lag in het vinden van de meest pure vorm van een deurkruk.

Als resultaat kwamen de ontwerpers uit bij een slank vormgegeven deurkruk, met een afwijkende lengte van liefst 250 mm. Dit is heel wat langer dan de standaard 125 mm. Intersteel ontwikkelde speciaal voor deze lijn een nieuw veermechanisme die de zware belasting, veroorzaakt door de lengte van de greep, makkelijk aankan.

De deurkrukkenlijn is vervaardigd uit rvs en beschikbaar in vier hoogwaardige finishes: als geborsteld roestvast staal, messing mat PVD, zwart PVD en koper mat PVD. In dezelfde stijl zijn er rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en met toilet-/badkamersluiting beschikbaar.

Deze lijn is bekroond met de hooggewaardeerde Red Dot Design Award 2022, een prijs die alleen producten met een ‘outstanding design’ toegekend krijgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details