Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
Hang- & Sluitwerk

Deurkruk Shiraat siert elke deur

deurkruk_shiraat_siert_elke_deur_reddot

15 augustus 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Ontwerpstudio Grand&Johnson heeft in nauwe samenwerking met Intersteel deurkrukkenlijn Shiraat ontworpen. Bij het ontwerp stond de vraag centraal ‘wat betekent minimaal?’ De uitdaging van deze zoektocht lag in het vinden van de meest pure vorm van een deurkruk.

Als resultaat kwamen de ontwerpers uit bij een slank vormgegeven deurkruk, met een afwijkende lengte van liefst 250 mm. Dit is heel wat langer dan de standaard 125 mm. Intersteel ontwikkelde speciaal voor deze lijn een nieuw veermechanisme die de zware belasting, veroorzaakt door de lengte van de greep, makkelijk aankan.

De deurkrukkenlijn is vervaardigd uit rvs en beschikbaar in vier hoogwaardige finishes: als geborsteld roestvast staal, messing mat PVD, zwart PVD en koper mat PVD. In dezelfde stijl zijn er rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en met toilet-/badkamersluiting beschikbaar.

Deze lijn is bekroond met de hooggewaardeerde Red Dot Design Award 2022, een prijs die alleen producten met een ‘outstanding design’ toegekend krijgen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Profiel netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details