Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid
DEVENTER dichtingsprofielen, cruciaal in de comfortabele woning

DEVENTER dichtingsprofielen, cruciaal in de comfortabele woning

Een comfortabele woning is tegenwoordig luchtdicht gebouwd, volgens de laatste standaarden, het bespaart energie, voorkomt vochtproblemen en voldoet aan hoge(-re) geluidswerende eisen.

DEVENTER dichtingsprofielen spelen een cruciale rol als het gaat om het slim duurzaam bouwen en het renoveren van comfortabele woningen. Een woning met raam- deurkozijnen voorzien van DEVENTER dichtingsprofielen voldoet in alle opzichten aan de eisen en wensen die gebruikers en verwerkers stellen, zowel in kwaliteit, duurzaamheid als in toepassing en garandeert een optimaal gebruiksgemak en wooncomfort.

DEVENTER dichtingsprofielen

De trap is afgewerkt met recyclebare dichtingsprofielen. De anti-slip werking voorkomt onveilige situaties.

 

Beproefd, geclassificeerd en voorzien van KOMO-keurmerk

Als het gaat om wooncomfort is luchtkwaliteit een bepalende factor. Goede kierdichting voorkomt tocht en zorgt samen met de ventilatie voor een aangename luchtvochtigheid die vervolgens weer bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Om raam- en deurconstructies goed af te dichten, ontwikkelt en produceert DEVENTER Profielen een compleet pakket dichtingsprofielen voor gevelelementen, zowel standaard als op maat. De fabrikant wordt al decennia lang gezien als dé specialist en voorziet de kozijnindustrie op basis van persoonlijk en deskundig advies van de best passende oplossing rondom het wind- geluid- en waterdicht, maar ook rookwerend en brandvertragend maken van raam- en deursystemen.

Daarbij kan de DEVENTER profielvormgeving als uniek worden aangemerkt en is de tolerantiecapaciteit groot. De aanwezige ervaring en expertise is door de jaren heen bevestigd met diverse ISO- en IFT certificaten en het KOMO-keurmerk voor inmiddels een groot aantal dichtingen uit het assortiment. Ook op het gebied van luchtdichtheid zijn diverse dichtingen voor naar binnen- en buitendraaiende ramen en deuren beproefd op luchtdoorlatendheid en geclassificeerd volgens Nederlandse en Europese richtlijnen. Met als resultaat dat DEVENTER dichtingsprofielen geschikt zijn voor klasse 3 luchtdicht bouwen en voldoen aan de zwaarste klasse 4 NEN-EN-12207.

DEVENTER dichtingsprofielen

De juiste oplossing voor verwerkers én eindgebruikers

Verwerkers en eindgebruikers zijn met DEVENTER dichtingsprofielen altijd  gegarandeerd van de juiste dichtingsoplossing. Naast een optimale afdichting met hoge isolatieprestaties zijn DEVENTER dichtingsprofielen ook eenvoudig in montage. De laatste nieuwe serie SPV-dichtingen is uitgevoerd met een harde rug en flexibele Vario-voetconstructie voor een uitstekende grip in de groef. Het gesloten gedeelte microschuim van het profiel is verantwoordelijk voor een optimale isolatiewaarde en een aangename sluitdruk. Een woning uitgevoerd met kwalitatieve hoogstaande dichtingen in combinatie met bepalende componenten in de totale gevel- en raam- en deurconstructie waaronder isolatieglas en nastelbaar hang- en sluitwerk, is een comfortabele woning.

DEVENTER dichtingsprofielen

Milieuvriendelijk geproduceerd, duurzaam en Cradle to Cradle gecertificeerd

Niet alleen in ontwerp en kwaliteit zijn DEVENTER dichtingsprofielen onderscheidend, ook op het gebied van duurzaamheid bieden ze meerwaarde in een steeds slimmer en gezonder gebouwde woning. Doordat ze vervaardigd zijn uit TPE (Thermo Plastisch Elastomeer) zijn ze vrij van chemische bestanddelen en herbruikbaar. Bovendien worden ze milieuvriendelijk geproduceerd. DEVENTER Profielen is dan ook ‘s werelds eerste en tot nu toe enige fabrikant van dichtingsprofielen die Cradle-to-Cradle Silver-gecertificeerd is. Daarmee vindt men perfecte aansluiting in circulaire toepassingen.

Ten grondslag aan deze verantwoorde profielen ligt de combinatie van hoogstaande kwaliteit en een efficiënt ontwerp. Daarmee vormen ze een fundamenteel onderdeel in ieder kozijn en zijn ze cruciaal in iedere comfortabele woning en elk slim duurzaam bouwconcept.

DEVENTER Profielen:

  • team van ervaren en deskundige specialisten;
  • hoge en constante leverbetrouwbaarheid;
  • innovatief beleid gericht op toekomstige behoeften;
  • dé perfecte totaaloplossing zowel standaard als op maat;
  • lokaal en regionaal uit voorraad beschikbaar;
  • geteste en gecertificeerde dichtingen volgens actuele normen en eisen;
  • draagt bij aan de hoogste klasse luchtdichtheid;
  • kaders op maat met gelaste hoeken ontzorgen raam- en deurfabrikanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details